Szépségtrükkök a reklámokból

2014.január.3.

A reklámokban mindenki pompás fest és a legjobb formáját hozza. De mi a titok nyitja? Íme néhány csalafintaság, amit te is bevethetsz.

Sharon Stone az arcmasszázstól még üdébb a Dior reklámjában
Sharon Stone az arcmasszázstól még üdébb a Dior reklámjában
Fotó: Dior

Finoman, de határozottan
Amikor Sharon Stone a Dior Capture Total kampányát fotózta igen kellemesek voltak a munkakörülményei. A munka megkezdése előtt tíz perccel kapott egy profi, frissítő arcmasszázst. Ez azért volt fontos, hogy a bőrszíne üde legyen és ellazuljanak az arcizmai.

Tökéletes ajak
Akár 14, akár 40 éves modellt látsz a kampányokban, mindig pompás ívűek az ajkaik. Nem kell azt hinned, hogy nem is retusálják a képeket, de az a helyzet, hogy a legnagyobb fotózások előtt a sminkesek ajakradírral átdörzsölik a modell száját, hogy minél puhább legyen legyen. Ezután egy nem túl durva törölközőt benedvesítenek, babaolajba mártanak és ezzel is átmasszírozzák az ajkakat. Ettől ugyanis jobb lesz a keringése, és a vonalak is szebbenek mutatnak.

Remek ébredés
A legtöbb fotózás hajnalban kezdődik, aminek hála sokszor fáradt a lányok arca. Ha neked is korán kell felkelned és eindulnod, akkor is igyekezz az alábbi tanácsot megfogadni. Fogj egy picike törölközőt, tartsd jéghideg víz alá, majd csavard ki. Szinte azonnal tedd az arcodra és hagyd rajta pár percig. Ez azonnal lelohasztja a puffadtságot és felfrissíti a bőröd.

Apró foltok
Kevés olyan nő van, akinek az egész testén hibátlan a bőre. Már már egyáltalán nem ciki kevés alapozóval eltüntetni az apróbb hibákat. Amire figyelj, hogy egy egyszerű alapozó összekenheti a ruhád és sajnos el is mozdulhat. A csel, hogy olyan alapozót válassz, amely egyszerre használható az arcodra és testedre is.

Göndöríts
Mindenki fiatalnak tűnik a reklámokban, ami annak is köszönhető, hogy a szemsminkjükre akkor is odafigyelnek, ha egy karperecet népszerűsítenek. A legegyszerűbb amit tehetsz, hogy begöndöríted a pilláid. Az, hogy hosszabbítod őket, még nem jelent teljes sikert. A lefelé hajló pillák öregítenek és elnehezíti a tekinteted is.

Ez is érdekelhet

Több az egó, mint az ész - interjú Kajdi Csabával

Több az egó, mint az ész - interjú Kajdi Csabával

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet