Szeresd a bőröd és meghálálja! Hogyan készíts tökéletes alapot?

2013.október.2.

Az Estée Lauder vezető sminkese, Tom Pecheux megosztotta, hogy miként készíthetünk tartós és tökéletes alapozást, melyek akár olyan kihívásokat is kibírnak, mint egy divatbemutató.

Azt mindannyian tudjuk, hogy az igazán mutatós smink, legyen feltűnő vagy teljesen visszafogott és természetes hatású, a helyes alapozással kezdődik. És, ami még ennél is fontosabb, mindenek előtt készítsük fel a bőrünket a fedőrétegre.

Az Anthony Vaccarello bemutató előtt minden modell kapott egy gyors arcmasszást, mely serkenti a vérkeringést és megadja a kellő természetes csillogást a bőrnek. Nyilván nincs időnk minden reggel egy szépségszalonban kezdeni a napot, de a reggeli arctisztítást követően ezt saját magadnak is megteheted, ha kicsit figyelmesebben és erőteljesebben belemasszírozod nappali arckrémedet az arcbőrödbe. Tom Pecheux bölcs gondolata lebegjen közben a szemed előtt: "Ha nem adsz szeretet, akkor nem kapsz szeretet. Szeresd a bőröd, mert meghálálja ezt neked".

Pecheux megosztotta a hosszan tartó alapozó titkát is: "Az Estée Lauder Advance Night Repair ránctalanító szérumából egy cseppet keverek az alapozóba, mellyel csodás alapot hozunk létre, és ez nagyon jó akkor, ha hosszantartó sminket szeretnénk. Egy cseppet tegyél minden háromcseppnyi alapozóhoz" – tanácsolta a sminkmester.

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói