Sztárok, akik nem öregszenek

2013.június.13.

A celebek is tudják, hogy szépségüknek az teszi a legjobbat, ha sok vizet isznak, felhagynak a kávéval, alkohollal, nem cigarettáznak, és remek krémeket használnak. A fiatalság titkát azonban ők se tudják. Viszont próbálják kideríteni.

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
Fotó: Rexfeatures

Jó gének?
Többnyire nem erről van szó. Alica Silverstone és Jada Pinkett-Smith sem véletlenül nem öregedett szinte semmit. Mi van azonban ha a csodatévő arcápolók, az argánolajas hajkezelések vagy a botox már smafu?

Méhlepény
Csodálatos dolog. Egy szerv, amely csak akkor fejlődik ki, amikor egy nő babát vár. Csak arra szolgál, hogy a kisbaba növekedését szolgálja. Tápanyagokban gazdag. Tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, zsírokkal. Madonna és Eva Longoria például több millió dollárt is hajlandó költeni méhlepénnyel dúsított krémre.

Evian
Igen, a vízről van szó. Serena Williams imád Evianban fürdőzni és úgy tartja, hogy extrém módon felfrissíti a bőrét egy ilyen fürdő. A több ezer dollárba kerülő kezelés arra szolgál, hogy revitalizálja fáradt testét.

Alicia Silverstone

Vámpírkezelés
Sokakat meglepett, amikor a már várandós Kim Kardashian feltette Twitterére a fotót magáról, amint vérben fürdik az arca. A fájdalommentes kezelés arra való, hogy megújítsa a bőröd és még üdébbé és frissebbé varázsolja.

Spermiumos hajmaszk
Olyan a hajnak, mint egy férfinak a Viagra. A bikák spermájából készült maszk energizálja a hajat és a töredezett hajszálakat is simábbnak mutatja. Catharine Zeta-Jones többször is próbálta, mielőtt a vörös szőnyegre lépett.

Jada Pinkett-Smith

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói