Tesztelj parfümöt a GLAMOUR Online-nal!

2012.október.17.

A Nina Ricci egy új terület felé nyitott, a romantika felé. Rózsaszín virágokból alkotta meg a romantika púderes-virágos illatát. Az illat a szerelem szimbóluma, a rózsa köré épül. A százszirmú rózsa Mademoiselle Ricci eleganciáját fejezi ki.

A vadrózsa felébreszti Mademoiselle Ricci vadságát. Mandula jegyével spontán, friss és vad. A babér rózsaszín virágszirmai érzékiséget sugallnak, megadják az illat intenzitását. A piros bors fűszeressége vibrálóvá teszi a virágok jelenlétét. Az illat púderességét és frissességét az ibolya levelek és a mirabolan szilva, míg az érzékiségét a vanília és az ámbra adják.

Ha még nem tetted, most kipróbálhatod a parfümöt, de akkor se habozz, ha már próbáltad, és beleszerettél az illatba: nem kell mást tenned, mint október 24-én 12 óráig a cikk alatt kommentben megírni, hogy miért szeretnéd kipróbálni a Nina Ricci Mademoiselle Ricci illatát. A kommentelők között sorsoljuk ki a szerencsés nyertest, akinek egy egész üvegnyi illatot szállítunk házhoz. Hajrá!

Figyelem, a játékot lezártuk, a nyertes pedig:

f.memmy 2012. október 17. 14:39 Azért szeretném kipróbálni, mert nemsokára lesz a 9. évfordulónk, amit idén először hármasban ünneplünk ( aznap lesz a kislányunk is 5 hónapos :) ) és szeretném a jeles napon ezzel az új illattal elkápráztatni az apukáját.

Gratulálunk! Jelentkezz a glamour@glamouronline.hu címen, hogy postázhassuk a nyereményt. :)

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke