Valaki csak feltalálja az okos Barbie-t

2010.január.7.

Általában igyekszem nem belefolyni hazai "történetekbe", de van pár műsorítéletem ami régóta kikívánkozik már. A szépségrovat miatt bármi szépséggel, kezeléssel vagy plasztikával kapcsolatos műsoron képes megakadni a szemem. A szépségversenyek pedig külön piedesztálra vannak emelve az én kis szentélyemben. Egyik este kapcsolgatom a tévét és mit látok?mi kezdődik épp? A szikék szépe, így rögtön tudtam, hogy kivételesen nem fogok bealudni fél tízkor. Milyen jól tettem, hiszen hasonló megmosolyogtató műsort rég láttam. Ha direkt írt volna valaki egy forgatókönyvet se tudott volna ilyen kacagtató párbeszédeket és monológokat kitalálni, csúnyább intrikákat és ékesebb kitűnőbb (de miben? ) szereplőket felvonultatni. Az adás lényege, pontosan másolok, hogy ne veszítsen az értékéből:

.A dokumentumfilm egy rendhagyó szépségverseny, a Miss Plastic Hungary kulisszái és társadalmi vonatkozásai mögé enged betekintést és a megcsinált, gyakran műnek titulált nőkkel szembeni sztereotípiák megdöntésére vállalkozik. A plasztikai sebészeti beavatkozáson átesett hölgyek részvételével zajlott mustrán expornós, tűzoltó, háromgyerekes anyuka egyaránt felvonult. És hogy mi a közös bennük? A tökéletesség utáni vágy.

Felajzott mindenkit, igaz? Megtekinthetitek a következő időpontokban: január 13 23:50-től és január 16 23:40-től, az HBO-n. Ha véletlenül nincs, akkor majd szervezek egy csoportgyűlést. Viccet félretéve. Semmi bajom a plasztikai műtétekkel, engem nem zavar a műmell, a feltöltött száj, a felvarrott arc. Tuti sokan kipróbálnátok a szemöldök liftinget és nem hiszem el, hogy nincs olyan, aki ne tudna ezt-azt átszabatni. Nem akarok ítélkezni, nekem is vannak olyan barátnőim, akiknek műmellük van. Maximum bulizni nem olyan jó velük elmenni, ha netán pasizni akarok. (Még jó, hogy hosszú kapcsolatban élek?huh?) A másik naaaagy nagy kedvencem a VIVA TV-n megy. Nincs olyan 10 és 35 közötti, aki ne nézte volna legalább egyszer. Randikommandó néven fut és egy csodás csipet-csapat átváltoztatja a jelentkezőket. RK Évi, azaz a sminkes, szerintem nagyon ügyes és tényleg nagyon szépen sminkeli ki a lányokat! A frizurák?most akkor csak jót, vagy inkább semmit se írjak? Figyeljetek csajok!!!

NE! NE! NE! NE! NE! NE! NE! NE! NE!

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Divathírek

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

GLAMOUR Horoszkóp

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?