Viber-függő vagy? Fejezd ki magad az új és egyedi matricacsomaggal!

Szponzorált tartalom

2016.február.7.

Turbózd fel mindennapi csevegéseid! Magyarország legnagyobb, piacvezető drogérialánca, a dm kiadta első, ingyenesen letölthető, magyar nyelvű, egyedi Viber matricacsomagját.

Viber-függő vagy? Fejezd ki magad az új és egyedi matricacsomaggal!
Fotó: Shutterstock

Több mint húsz éve hódította meg hazánkat a dm jól ismert "Itt vagyok önmagam, itt vásárolok" szlogenje, amely azóta számtalan rangos szakmai és munkáltatói díjat nyert. A vezető drogérialánc most úgy döntött, az itthon is nagy népszerűségnek örvendő csetprogramra, a Viberre szánt saját márkás matricacsomaggal lepi meg vásárlóit. Az összesen 15 darabos csomagot ingyenesen tölthetik le a felhasználók.

Legyünk őszinték, korántsem egyszerű nyelv a német, sokszor igazán embert próbáló feladat leírni bizonyos német szavakat, pláne kiejteni! A dm matricacsomagja viszont éppen ebben nyújt segítséget. A hétköznapi helyzeteket, hangulatokat és érzéseket közvetítő matricák ugyanis lehetőséget adnak arra, hogy játékosan reagáljunk partnerünk üzeneteire egy-egy saját márkás termék ikonjával, illetve a németül adott jókívánság fonetikus átírásával.

Hogyan is kell ezt elképzelni? Ha például influenzás beszélgetőtársunknak jobbulást szeretnénk kívánni, akkor a "GúteBesszerung!" (németül GuteBesserung!) nevezetű matricát választhatjuk ki a csomagból, amelyhez a dm egyik saját márkás termékcsaládjából a Soft&Sicher tasakos papír zsebkendő ikon tartozik.

Abban az esetben pedig, ha valakit fel szeretnénk köszönteni születésnapja alkalmából, akkor az "Állesz Gúte Cum Geburtsztág!" (németül Alles Gute zum Geburtstag!) matricát küldhetjük el számára, amelynél ikonként szintén a drogéria egyik saját terméke, a Profissimo hullámos muffinformája látható.

A most kiadott vidám, humoros és szerethető matricákat tartalmazó csomag lehetőséget ad arra, hogy az üzletlánc vásárlóinak még szorosabb, aktív kapcsolatuk legyen a márkával az egyre jobban fejlődő alkalmazás használatával.

A matricákat a Viber áruházából ezen az oldalon töltheted le ingyenesen.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói