3 szexi szakállas az Instagramról

2015.március.30.

Az Instagram nagyon jó, mert lehet inspirálódni ötleteket nyerni, tartani a kapcsolatot a haverokkal és újakat is lehet szerezni. Aztán jó még arra is, hogy megtudjuk, kik a legmenőbb pasik mostanában.

3 szexi szakállas az Instagramról
Fotó: Instagram@jackgreystone

Szakállasok előnyben
Amíg korábban mindenki nagyon sima arcra vágyott, végre rájöttek a férfiak, hogy a szakáll és a bajusz is mennyire szexi. Ezt kihasználva fel is töltik rendre, hogy naponta hogyan stylingolják meg a szakállukat.

A három nyerő


Jack Greystone @jackgreystone

Brock O`Hurn @brockohurn

Stanislav Jakuschevskij @stazzmatazz

A Te pasid is szakállas? Vagy eddig nem akarta növeszteni, mert nehéz ápolni? Íme egy új csodakütyü csak neki!

1. Egy férfi tudja, mi áll neki jól, éppen ezért tisztában van azzal is, hogy milyen hosszú szakállat szeretne viselni. Azért, hogy a választék ne csupán a rövid vagy a hosszú legyen, a Remington Beard Kit három különböző méretű vezetőfésű fejet biztosít a megfelelő hosszúság kiválasztásához.

2. A modern férfi nem ér rá teketóriázni, hanem mindent azonnal szeretne. Ezért a Bread Kit 120 percig használható töltés nélkül bárhol és bármikor, így nem kell arra várnia, hogy végre belevághasson a fazonírozásba.

3. A vonzó szakáll titka nem csupán a megfelelő hosszúságban rejlik, hiszen nagyon fontos, hogy minden pillanatban az ápoltság érzését nyújtsa. Ezért a gépi vágás után érdemes ollóval megigazítani a rakoncátlan szőrszálakat, amelyek ellenálltak a titán bevonatú pengéknek is, majd a teljes arcszőrzetet lekefélni. Erre a legtökéletesebb eszköz a rozsdamentes acél olló és a vaddisznó sörtés szakáll kefe, amelyek szintén megtalálhatóak a Remington Beard Kit készletben.

13590 Ft www.remingtonshop.hu

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!