3+1 környezettudatos fényvédő: Óvd a bőrödet és a bolygót!

2021.július.2.

Újrahasznosított csomagolás, nano-részecske mentes, óceán barát formulák: a környezettudatos szemlélet a fényvédő vásárlási szokásainkat is átformálta. A bőrbarát összetétel mellett egyre több figyelmet szentelünk a kozmetikumok környezetre gyakorolt hatásának. Most összegyűjtöttünk néhány szuper terméket, melyekkel bőrödet és az óceánokat is megóvhatod.

3+1 környezettudatos fényvédő: Óvd a bőrödet és a bolygót!
Fotó: Getty/Glamour
Fotó: REN Clean Skincare

Clean Screen Mineral SPF 30 fényvédő REN 12 200 Ft

A REN Clean Skincare mattító fényvédője 99%-ban természetes anyagokból készült, széles spektrumú UVA/UVB és kékfény védelmet kínál, miközben a környezetet is óvja. Összetétele figyelemmel van a vízi élővilágra, nano-részecske, kémiai szűrő és szilikon-mentes, ráadásul a csomagolásnál is igyekeztek a lehető legtöbb újrahasznosított műanyagot felhasználni.

Fotó: Nivea

Protect & Moisture szórófejes naptej FF50+ NIVEA SUN 5619 Ft/300 ml

A NIVEA SUN Protect & Moisture naptejek oktinoxáttól, oxybenzontól és oktokriléntől mentesek, valamint nem tartalmaznak mikroműanyagot sem. Így nem csak a bőröd számára kíméletesebbek, de a vízbe kerülve nem károsítják azt és az élővilágot sem. Ráadásul a pumpás flakonok 95%-ban, a kupakok kb. 48%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

Fotó: Pai Skincare

British Summer Time Zinc & Cotton Extract SPF30 fényvédő érzékeny bőrre PAI SKINCARE 12 900 Ft

A PAI SKINCARE British Summer Time óceán barát fizikai fényvédője a márka bestseller terméke. Nem véletlen, hiszen amellett, hogy véd a kékfénytől, az UV és az infravörös sugárzástól, kíméletesen ápolja az érzékeny bőrt is. Nem tartalmaz mikro méretű összetevőket, így nem zavarja meg a vízi élővilágot.

Fotó: LaRochePosay

Anthelios SPF50+ hidratáló fényvédő LA ROCHE-POSAY 8799 Ft

A LA ROCHE-POSAY közönségkedvenc fényvédője, az Anthelios hidratáló fényvédő már karton csomagolásban is elérhető, mely 45%-kal kevesebb műanyag felhasználásával készül a hagyományos műanyag flakonokhoz viszonyítva.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!