Komplex arckezelés egyetlen készülékkel: Megérkezett a FOREO sokoldalú újdonsága

2021.május.3.

Megérkezett a LUNA arctisztító termékcsalád legújabb tagja, termo funkcióval, mikroárammal és masszázs programokkal ellátott LUNA 3 Plus, mellyel új szintre emelheted az otthoni arcápolási rutinodat.

Komplex arckezelés egyetlen készülékkel: Megérkezett a FOREO sokoldalú újdonsága
Fotó: FOREO/Glamour
Kezdd az alapoknál!

"Az alapos tisztítás a hatékony bőrápolás első és legfontosabb lépése." - mondja Chris Luckham bőrápolási szakember a FOREO svájci részlegéről, hozzátéve: "2013-ban ezért indítottuk útjára első szónikus arctisztítónkat, a mára már ikonikussá vált LUNA-t. Valljuk, hogy a mélytisztítás rendkívül fontos, és a termo-funkcióval való keresztezése igazi áttörés ebben a kategóriában."

A készülék 8 hőpontja a puha szilikon sörték között kapott helyet, amelyek minden használatkor ideális hőmérsékletre melegednek fel. A hő segítségével a készülék eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéből, anélkül, hogy megzavarná a bőr természetes nedvesség egyensúlyát. Ehhez, - hasonlóan a többi LUNA-hoz, - mindössze 1 percre van szükség. Ez nem is olyan sok idő a szép bőr érdekében, igaz?!

Fotó: FOREO
Kényeztető arckezelés otthonodban

A LUNA 3 Plus a termo-tisztításon túl arcbőröd feszességére is gondol, ráadásul a masszázs programok a lelki feltöltődést is segítik, meglátod, napi 10-15 perc arcmasszázs csodákat tesz! A mikroáram és a T-Sonic rezgések kombinációjával feszesebb és kontúrosabb arcfelszín érhető el, biztonságosan és fájdalommentesen. A készülék rendkívül alacsony elektromos áramot bocsát ki, amely hatékonyan képes edzeni és erősíteni az arc izmait.

Az intelligens eszköz hátoldalán lévő apró fémgömbök vezetik a mikroáramot és koncentrálják az erőt oda, ahol arra a bőrnek erre a legnagyobb szüksége van. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, aminek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz.

Hogyan használd?

A készülék használata rendkívül egyszerű, a tisztításhoz először távolítsd el a sminked, majd nyomd meg a LUNA hátoldalán található gombot és körkörös mozdulatokkal masszírozd az arcodat! Egy perc után a rezgés megszűnik, arcodat leöblítheted és folytathatod az arcápolást kedvenc termékeiddel.

A különféle masszázs programokban a telefonra letölthető alkalmazás lesz segítségedre, mely videón mutatja meg, pontosan milyen mozdulatokra is lesz szükséged, illetve milyen hosszú ideig kell azokat csinálnod.

Fotó: FOREO

LUNA 3 Plus arctisztító és masszázs készülék FOREO 89 390 Ft, Itt keresd: notino.hu, foreo.com

Néhány egyszerű lépés és igazi bőrápolási rituálét varázsolhatsz magadnak otthon ezzel a kis készülékkel, mely az alapoktól, azaz a tisztítástól kezdve a feszesítésen át a relaxációban is segít, csodásan hangzik, igaz?

Ez is érdekelhet

Út a csillagokig: interjú Milánkovich Dorottya fizikus, űrkutatóval

Út a csillagokig: interjú Milánkovich Dorottya fizikus, űrkutatóval

GLAMOUR Horoszkóp

Hátráló bolygók, súrlódások és bizonytalanság - Augusztus havi nagy horoszkóp

Hátráló bolygók, súrlódások és bizonytalanság - Augusztus havi nagy horoszkóp

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Kiszámíthatatlanul indul az augusztus - augusztus 1. vasárnap

Napi horoszkóp: Kiszámíthatatlanul indul az augusztus - augusztus 1. vasárnap