A pasid új parfümje

2015.május.14.

A Prada új, Luna Rossa Sport illata azoknak a férfiaknak készült, akik imádnak versenyezni. Magát az illatot - Miuccia Prada kreatív irányításával - Daniela Andrier hívta életre.

Prada Luna Rossa Sport különleges összetevőket egyesít, hogy kifejezze a verseny felfokozott valóságát. A kirobbanó gyömbér és a borókabogyó átcsap a gazdag, dohányhatású tonkabab és vaníliás illatjegyekbe…majd vibráló, férfias levendulák töltik meg ezt az erőteljes és intenzív szívjegyet, hogy később megmutassa letisztult, elegáns mivoltát, ami kibontakozik az alapjegyben.

A Prada Luna Rossa Sport üvege azt szimbolizálja, ahogy az ember lelke eggyé olvad vitorlásának műszaki állapotával. Az esztétikai intenzitást a letisztult, hajóhoz hasonlító, fémes hatású felület, és a piros élénk robbanása hozza létre. A külső csomagolás egy modern játékot játszik a textúrák kontrasztjával, ahol a fényes króm díszítés áll szemben a feltűnő piros saffianoval.

A kampányt Craig McDean fényképezte, megragadva a Prada férfi jellemét, - értelmezi az illat arca, Tim Schumacher modell - a higgadtság
és kiegyensúlyozottság meghitt pillanatát a verseny előtti éjjelen. A férfi természetes vonzereje mellett egy sportoló áll, akinek szúrós pillantása
intenzitást és irányítást sugároz. A kampány ezzel az extrém vitorlás hajóval fejezi ki az illat szellemiségét, a technológiát és kifinomultságát.

Prada Luna Rossa Sport EdT 50ml – 20.500Ft
Prada Luna Rossa Sport EdT 100ml – 27.900Ft
Prada Luna Rossa Sport Deo Stick 75ml – 10.500Ft

Ez is érdekelhet

Milyen frizuratrendek várhatóak? Tudd meg a Budapest Hair Show-n!

Milyen frizuratrendek várhatóak? Tudd meg a Budapest Hair Show-n!

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak