A tavaszi fáradtság a hajadon is meglátszik?

2014.március.11.

Fogadd meg tanácsainkat, óvd a frizurád és vásárlásnál részesítsd előnyben a kengurus flakonokat!

Végre megszabadulhatsz a téli sapkáktól és a frizurád is élvezheti a lágy szellő érintését. Sajnos azonban a hűvös időjárás és a benti meleg levegő váltakozása nem tesz jót a hajadnak. A hőingadozás mellett komoly probléma lehet még az is, hogy hajtincseid megtöri a sapka és a sál esése is. Mivel a szervezetednek általában is több vitaminra van szükség, ne csodálkozz, ha ez a frizurádon is meglátszik. Ebben a kényes időszakban, ha lehet még fontosabb az alapos mélyhidratálás. Mostantól újra gondoskodj a fényvédelemről is, készülj fel időben a nyári hónapok káros UV sugaraira.
Ha fakónak, száraznak, akár töredezettnek érzed hajad, alkalmazz hidratáló kúrákat, vagyis használj ki nem mosandó kondicionáló pakolást legalább két hónapig. Olyan terméket válassz, amely összetevőiben -amin végződésű hatóanyagokat tartalmaz. Továbbá ne felejtsd el, hogy hajhagymáidnak is szüksége van vitaminokra és soha ne becsüld alá a gyógynövények hatását! A melegebb idő közeledtével te is szívesebben frissíted majd fel a frizurád egy hajmosással, ezért már most azt javasoljuk, hogy válassz a pakolással harmonizáló terméket és szárításnál nagyon vigyázz a hőfokra!

Mi az ausztrál vadonban élő csodanövényekkel varázsoló AUSSIE hajápolási márka intenzíven tápláló termékcsaládját ajánljuk, amellyel már most igazi vakációra indulhat frizurád!

Az ausztrál makadámia olajra és avokádó olaj kivonatára épülő Miracle Moist kollekció négy termékből áll, melyből három kondicionálóként funkcionál töredezett, fénytelen száraz hajra, így érthető miért mellettük tettük le voksunkat:

- Mindennapos ápolást az Aussie Miracle Moist Kondícionáló (1699 Ft/250 ml) nyújt, mely roncsolt tincseidnek olyan lesz, mint egy oázis a sivatagban. Zuhanyzás közben, a samponozás után töröld át hajad, vidd fel a kondicionálót és hagyd magadon, hogy a gőz hatására minden hatóanyagot megkapjanak hajhagymáid. Így a gubancolódás mellett még az elektromos feltöltődést is elkerülheted. Ha hajkoronád csontszáraz tapintású, azt tanácsoljuk, hogy miután felvitted és bemasszíroztad a pakolást, húzz műanyag zuhanysapkát és hagyd fent 15 percig a hatékonyabb felszívódás érdekében.

A kengurus flakonokat megtalálod a hazai polcokon is a DM-ben, összesen öt kollekcióban.

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk