A Women´Secret illatától érzed majd magad igazán szexinek

Szponzorált tartalom

2019.május.21.

A Women'Secret EAU kollekciója három különböző illatból áll, olyan nőknek szól, akik jól érzik magukat a bőrükben, élvezik, ha gyönyörűek és szexik. Három különböző friss illat, mind különböző személyiséggel. Három külön világ, mely nőies, pozitív érzéseket kelt mindazon nőkben, akik tudják, mit akarnak.

Az EAU IT'S FRESH, az EAU MY DÉLICE és az EAU MY SECRET mind intenzív és nőies illat, mely fordulópontot jelent a Women'Secret illatok világában.

A parfüm átlátszó, bordázott üvege csupa finomság és báj. A színes fém záródás nőies keretet ad, egyben stílusos és minőségi részlet. A fehérnemű különleges, bensőséges hangulatát az üvegek nyakát díszítő pamut szalag idézi fel. Az átlátszó kupak jelenti az utolsó simítást, mely az egész megjelenést ellenállhatatlanná teszi.

A három különböző illat három különböző nőtípust testesít meg. Te melyiket szereted a legjobban?

EAU IT'S FRESH, a tavasz illata. Egy nő, akit friss, színes virágok vesznek körül, miközben a ragyogó, tavaszi napsütést élvezi. Az illat frissítő citrom és bergamot jegyekkel indul, mely a jázmin és narancsvirág illatával keveredve ellenállhatatlan nőiességet sugároz. A pézsma, ibolya és szantálfa teszi teljessé az illatot, mely így magabiztos választás minden napra.

EAU MY DÉLICE, egy gyümölcsös elixír. Egy optimista nőies illat egzotikus, gyümölcsös jegyekkel, tele vidámsággal, mely az élet örömeit tükrözi. A modern grapefruit és gránátalma aromája piros gyümölcsökkel egészül ki az illat szívében, majd fás, pézsmás jegyekkel ér véget. Friss, finom, nőies.

EAU MY SECRET egy friss, idilli keleties kert. A narancsvirág kellemes fuvallatként keveredik a finom, érzéki vanília illatával. Az olasz mandarin, a citrom és a körte illata érint meg először, majd a mandula, a rózsa és a jázmin válik dominánssá. Végül a praliné, a pézsma és a vanília teszi szupertrendivé, félreérthetetlen személyiséget és érzékiséget varázsolva viselőjének.

A 100 ml. javasolt fogyasztói ára: 6700 Ft.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!