Az új őrület: Pumpkin Spice!

2016.október.31.

Az ősz közepén járva, most már teljesen áthangolódtunk a hűvös időszakra, így nem csoda, hogy kívánjuk a meleg italokat vagy egy jó kötött kardigánt. Az sem meglepő, hogy a nagy évszakváltás miatt, mi magunk is változtatni szeretnénk a külsőnkön. Csak egy kicsi módosítás, ami felpezsdíti a hétköznapokat. Ilyen például egy új hajszín.

Ezt láttad? Pumpkin Spice színű frizura az új hajőrület

Az idei őszi őrület a Pumpkin Spice. Ez egy meleg, sötét, bronzos-narancsos árnyalat. Csodás szín, amely visszaköszön most a frizuraválasztásban, a manikűrön, az őszi smink trendek között, de még a Starbucksban is hozzájuthatsz egy finom, limitált kiadású Pumpkin Spice Lattéhoz. Ugye, hogy felmelegít, egy hideg, szeles napon?

Hogy kicsit feldobjuk ezt a borongós időt, összeállítottunk neked egy igazi Pumpkin Spice kavalkádot, amitől ha az időjárás nem is lesz jobb, de a te Napod kétségtelenül kisüt!

Föntről le, balról jobbra: 1. Pumpkin Chai illatosított gyertya NEST 64 USD www.sephora.com, 2. PumpkinSpice testradír FRISS kozmetikum 2500 Ft/90 g (1 g/27,77 Ft), 3. Pumpkin Spice Latte STARBUCKS, 4. Sparkly Pumpkin csillámos habfürdő LUSH 1690 Ft/100 g (1 g/16,90 Ft), 5. Artist shadow szemhéjpúder és pirosító (Pumpkin) MAKE UP FOR EVER 21 USD www.sephora.com

A feltüntett árak ajánlott fogyasztói árak!

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói