Beyoncé csáberejének titka

2015.november.5.

Kevés olyan szexi énekesnő van mint ő. Nőiességét a maga teljességében éli meg, szerető, anya, előadó és igyekszik minél több nőt inspirálni a világon. Új parfümje egy elérhető luxus, amivel különlegesebbé, izgalmasabbá teheted az hideg hónapokat.

Az első Beyoncé illat 2010-ben született, Heat néven, melyet a Heat Ruch követett még ugyanebben az évben, majd 2012-ben a Midnight Heat. A Mrs. Carter Show koncertturné tiszteletére kreáltak egy speciális Heat kiadást, amit 2014-ben a Heat Wild Orchid parfüm követett. Mindegyik óriási siker lett! Az új Heat Kissed illat is sikerre ítéltetett, hiszen annyira szexi és buja illat.

Csukd be a szemed és idézd fel azt a pillanatot, mielőtt megcsókoltátok egymást. Kevés erősebb, az egész testedet elöntő emlékünk van, mint amikor a két ember közötti vonzalom már oly erős, hogy szikrák pattognak közöttük és egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ajkaik gyengéden összeérnek, a szikrából pedig emésztő láng gyúlik. A Heat vonal legújabb variánsa, a Heat Kissed parfüm pontosan ennek az érzésnek intenzitását ragadja meg egy üvegbe zárva.

Beyonce

Az elragadó új illat kidolgozásán Beyoncé az IFF illatszakértőjével, Laurent Le Guernec-el dolgozott együtt. Együtt alkották a buja, csábító keveréket, melynek fő jegye a piros fury orchidea, a dél-afrikai esőerdők ritka gyöngyeszeme. A meleg, igéző aromát sambac jázmin és marokkói rózsaolaj keveréke adja, gazdag és mély jegyek, melyek ellenállhatatlanul csábítóvá teszik a kompozíciót. A szívillatot gyümölcsös akkordok jellemzik – Sri Lanka-i sárkánygyümülcs, licsi és érett mangó – melyek a Beyoncé Heat Kissed élénk vibrálását adják. Egzotikus fás jegyek alkotják az alapillatot, természetes pacsuli és afrikai szantálfa vaníliával keverve, varázslatos szerelmi bájitalt teremtve. Az új parfüm az illatvonal jellegzetes formájú üvegét kapta, mely most mély vörös árnyalatban tündöklik, kifejezve a belőle áradó érzékiséget. Az üveg nyakát aranypánt díszíti, Beyoncé neve büszkén villan meg rajta. A kampányfotó sorozat is izgalmasra sikeredett, a híres fotógráfus, Cliff Watts munkáját dicséri. A képek intim módon ragadják meg az énekesnő szexi, lehengerlő lényét.

Igazi GLAMOUR-kedvenc:
Pezsdítsd fel egy kicsit az év végét! Isteni lesz az új illat az év végi partikba, jól áll majd neked a szexi kokélruhádhoz! Beyoncé Heat Kissed Edp 8399 Ft/30 ml

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját