C-vitamint a bőrnek! Itt a Clinique szenzációs újdonsága

2017.március.13.

Úgy tűnik, a személyre szabott szépségápolás nagyobb trend most, mint valaha. Ennek pedig nagyon örülünk, hiszen a bőrápolási és sminkelési szokásaink valóban sokfélék lehetnek. Hogy miben bízunk, és mit használunk, nos, ezt nem mindig könnyű eldönteni. Annyi különleges nevű hatóanyagról hallunk, hogy néha azt sem tudjuk pontosan, mi micsoda, de mivel nyitottak vagyunk az újdonságok felé, próbára tesszük, és bízunk a legjobb eredményben.

C-vitamint a bőrnek! Itt a Clinique szenzációs újdonsága
Fotó: Thinkstock

Éppen ezért üdítő színfolt az arcápolási palettán a Clinique C-vitaminos boostere, amely egy jól ismert, kedvelt és sokoldalú hatóanyaggal újítja meg a bőrt. Ha egy kis extra ápolásra van szükséged, felfrissítenéd a fakó bőröd, vagy gyorsan kell formába hoznod a bőröd, ez a termék a segítségedre lesz! Hosszú távon gondolkodsz? A C-vitamin remek anti-aging hatóanyag is.

A Clinique tehát most előállt egy új megoldással: egy olyan boostert (vagyis hatásfokozót) alkotott meg, amely csordultig van aktív C-vitaminnal, ami már régi ismerősünk, így bízhatunk is benne. A C-vitamin többek között antioxidáns hatású, segíti a bőrsejtek megújulását, védi őket az idő előtti öregedéstől. Emellett ragyogó, egységes bőrtónust ad, és legyőzi a mindennapi stressz bőrön látható nyomait. A boosterből elegendő napi 2 csepp a kedvenc hidratáló arckrémedbe, és máris kész a feltuningolt arcápolód! A Clinique Fresh Pressed Daily Booster nem csak Clinique hidratáló krémmel kompatibilis.

A Clinique Fresh Pressed Daily Booster 2017 márciustól kapható a Clinique szaküzleteiben. Ajánlott fogyasztói ára 24900Ft.

A megújulást segítheted a termékcsaládhoz tartozó arctisztító porral, amit nedves tenyérbe kell szórni, majd ezzel lemosni az arcot. Hát ennél frissebben nem is indulhatna egy szép tavaszi reggel!

A Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser a fogyasztói ára 10500Ft.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!