Egyediség és meghökkentő illatkompozíciók: hallottál már a niche parfümökről?

2022.március.6.

A tökéletes illatot megtalálni nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik. Besétálva a parfümkínálatok rengetegébe szinte úgy érezhetjük, bekebelez minket az illatfelhő. Nehéz kiigazodni a választékon és sokszor azt sem értjük, mi mit jelent. Például hallottál már a niche parfümökről? Nem baj, ha nem, most elmondjuk:

Hallottál már a Niche parfümökről?
Hallottál már a Niche parfümökről?
Fotó: Gettyimages.com

Mit takar a Niche parfüm kifejezés?

A niche parfümök szépsége az egyediségben rejlik. Ezeket a parfümöket nem gyártják nagy számban és sokszor még a 21. században is kézzel készítik őket. A parfümőrök célja egy niche parfümnél az egyediség és az önmagunk megvalósítása, nem akarnak megfelelni a szokványos, hétköznapi illatoknak. A legminőségibb anyagokkal dolgoznak, sokszor váratlan kreációkat alkotva, de egy biztos: a végeredmény mindig isteni.

Miért érdemes kipróbálnod?

  • Szinte biztos, hogy nem jön veled szembe az illat az utcán. A limitált gyártási szám miatt nem valószínű, hogy a sarki közértben belebotlunk az illatunkba. 
  • A legintenzívebb, legminőségibb alapanyagokkal dolgoznak a gyártás során. Elég egy-két fújás és egész nap illatozhatunk, mindegy mennyire húzós és mozgalmas a napunk. 
  • Kreatív, szinte már művészi illatot viselhetünk. A parfümőrök a niche gyártásnál nagy hangsúlyt fektetnek az önmegvalósításra. Nem a népszerűség számít a parfüm készítésénél. 
  • Emlékezetes leszel egy niche parfümtől. Az egyedisége és a meghökkentő illatkompozíciók miatt biztos, hogy senki sem felejti el mennyire különleges illatod van. 

A gyártási mennyiség miatt a niche parfümök beszerzése nem a legkönnyebb. Nem igazán lehet a boltok polcain találkozni velük, így sokszor csak a leírásra támaszkodhatunk. Látatlanban, vagyis éppen "szaglatlanban" nem szívesen fizetjük ki a sokszor nagyon borsos árat, ezért érdemes illatmintákat rendelni először. A legtöbb niche parfüm esetében van erre lehetőség.

Ha arra vágysz, hogy az utcán ne találkozz az illatoddal vagy a magas minőség vonz és a tartósság, mindenképpen próbáld ki a niche parfümöket. Viszont azt ne feledd, hogy minden illat tőled lesz különleges és egyedi, mert te teszed azzá!

Szerző: Varga Dóra

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban