Érzékeny bőrűek, figyelem! Így ápold és óvd magad: Sensibio

Promóció

2017.június.13.

Az érzékeny bőr, mint bőrtípus épült be a köztudatba, hasonlóan a zsíros vagy száraz bőrhöz.

A tévhittel ellentétben az érzékenység azonban sokkal inkább egy állapota, jellemzője a bőrnek, amely előfordulhat bármely életkorban és minden bőrtípus esetén. Az érzékeny bőr nem egy betegség, kialakulása és elterjedése főleg a modern kor következménye. Az érzékeny bőr jellemzője, hogy hevesebben reagál az őt érő ingerekre, ilyenkor a bőr kipirosodik, a hajszálerek láthatóvá válnak, valamint a látható jelek mellé égő, feszülő, kellemetlen érzés is társul. Az érzékeny bőr tüneteit számos hatás kiválthatja, köztük a nem megfelelő kozmetikumok vagy tisztálkodó szerek használata, külső környezeti hatások, hőmérsékleti ingadozások, valamint egyes ételek fogyasztása.

A BIODERMA bőrgyógyászai elkötelezettek az olyan termékek kifejlesztésében, amelyek a bőr természetes biológiai működését tartják szem előtt, és a probléma forrásánál hatnak. Ezen szempontok figyelembevételével született meg a Sensibio termékcsalád az érzékeny bőr megfelelő tisztítására és ápolására.

A Bioderma által immár két évtizede, elsőként szabadalmaztatott micellaoldat, a Sensibio H2O vezető helyet foglal el a magyar piacon. * Világszerte minden második másodpercben megvásárolnak egyet.

Ha még nem próbáltad, légy te a következő.

BIOLÓGIA A BŐRGYÓGYÁSZAT SZOLGÁLATÁBAN

*QuintilesIMS Pharmatrend 12/2016 országos adatok, micellás víz termékek, gyógyszertári értékesítés.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének