Feszes mellekről álmodozol?

2013.június.11.

A férfiak is. Tornával, életmóddal és megfelelő krémekkel rengeteget tehetsz azért, hogy a gravitáció ne legyen hatással a melleidre.

Glamour szerkesztőség
Fotó: DSQUARED2

Tornázni kell!

Sokan nem szívesen gyúrnak felsőtestre, mert attól tartanak, hogy akkor a mellük elkezd fogyni. Igazából jól is gondolják, mert gyakorlatilag ez az első területe a testnek, amely elkezd veszíteni tömegéből. Viszont, ha préselő gyakorlatokat végzel, akkor meg is emelheted a kebleid. Tedd össze a kezeid mellmagasságban és nyomd össze a két tenyered. Ezt a gyakorlatot ismételgesd többször is.

Használnak a krémek?
Ha a méretét nem is növelheted meg, a mell bőrének állagán sokat javíthatsz. Ha megnézed a krémek hátulján lévő összetevőket, olyanokat fogsz találni, mint a kókusz, a shea vaj, antioxidánsok és E-vitamin. Ezek mind arra jók, hogy tonizálják a kebleid bőrét és, hogy rábírják a szervezeted arra, hogy kezdjen el azon munkálkodni, hogy helyén tartsa a melleid.

Kombinálj!
Viselj megfelelő melltartót. Más fajtát, ha edzel és más fajtát, ha randira mész és akkor is mást, ha egész nap a munkahelyeden ülsz. Továbbá nyugodtan végy igénybe mellápoló kezelést is! Egyáltalán semmi arcpirító nincs ebben. A kezelés lényege a kötőszövetek revitalizációjában és az anyagcsere folyamatainak frissítésében rejlik. A Guna Biolifting kezelés során bőrgyógyászati mikro tűvel (4 vagy 13mm), dermarollerrel, a Guna Inc. saját szabadalmaztatású tű nélküli technikájával a gunaphoresisszel vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel (elektroporátor, iontoforézis, ultrahang) dolgoznak.

Szeretjük!
Az Erboristica mellfeszesítő széruma megemeli, tónust ad és csökkenti a mellek megereszkedést. 100%-ban növényi eredetű hatóanyagai a felhám legmélyebb rétegeibe is behatolnak, serkentik a kollagén és az elasztin termelését. Rugalmas mikrofilm réteggel vonja be a bőrt, amely megtámasztja és kisimítja a felületét. Rendszeres használatával rövid időn belül láthatóvá válik a mell esztétikai javulása. Különösen ajánlott terhesség, szoptatás után, súlycsökkenés esetén, valamint természetes öregedésnél. Nem zavarja a hormonrendszert.

Futur Line mellfeszesítő szérum 30 ml
Ez az intenzív hatású szérum felveszi a harcot az idő előrehaladtával igénybevett, megereszkedett bőrrel szemben. Növeli a mell tónusát, tömörségét, feszességét. Aktív összetevőkben gazdag, gyorsan felszívódik a bőrben. Szerkezetének mélyebb területén is kifejti hatását. Megerősíti a mell természetes védőrétegét, elősegíti az elasztin és a kollagén rostok újjáépülését, így erősítve a kötőszövetet. E termék használata során rövid időn belül érezhető a változás, a keblek visszanyerik természetes tömörségüket, feszesebbé és teltebbé válnak.

Ez is érdekelhet

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban