Feszes mellekről álmodozol?

2013.június.11.

A férfiak is. Tornával, életmóddal és megfelelő krémekkel rengeteget tehetsz azért, hogy a gravitáció ne legyen hatással a melleidre.

Glamour szerkesztőség
Fotó: DSQUARED2

Tornázni kell!

Sokan nem szívesen gyúrnak felsőtestre, mert attól tartanak, hogy akkor a mellük elkezd fogyni. Igazából jól is gondolják, mert gyakorlatilag ez az első területe a testnek, amely elkezd veszíteni tömegéből. Viszont, ha préselő gyakorlatokat végzel, akkor meg is emelheted a kebleid. Tedd össze a kezeid mellmagasságban és nyomd össze a két tenyered. Ezt a gyakorlatot ismételgesd többször is.

Használnak a krémek?
Ha a méretét nem is növelheted meg, a mell bőrének állagán sokat javíthatsz. Ha megnézed a krémek hátulján lévő összetevőket, olyanokat fogsz találni, mint a kókusz, a shea vaj, antioxidánsok és E-vitamin. Ezek mind arra jók, hogy tonizálják a kebleid bőrét és, hogy rábírják a szervezeted arra, hogy kezdjen el azon munkálkodni, hogy helyén tartsa a melleid.

Kombinálj!
Viselj megfelelő melltartót. Más fajtát, ha edzel és más fajtát, ha randira mész és akkor is mást, ha egész nap a munkahelyeden ülsz. Továbbá nyugodtan végy igénybe mellápoló kezelést is! Egyáltalán semmi arcpirító nincs ebben. A kezelés lényege a kötőszövetek revitalizációjában és az anyagcsere folyamatainak frissítésében rejlik. A Guna Biolifting kezelés során bőrgyógyászati mikro tűvel (4 vagy 13mm), dermarollerrel, a Guna Inc. saját szabadalmaztatású tű nélküli technikájával a gunaphoresisszel vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel (elektroporátor, iontoforézis, ultrahang) dolgoznak.

Szeretjük!
Az Erboristica mellfeszesítő széruma megemeli, tónust ad és csökkenti a mellek megereszkedést. 100%-ban növényi eredetű hatóanyagai a felhám legmélyebb rétegeibe is behatolnak, serkentik a kollagén és az elasztin termelését. Rugalmas mikrofilm réteggel vonja be a bőrt, amely megtámasztja és kisimítja a felületét. Rendszeres használatával rövid időn belül láthatóvá válik a mell esztétikai javulása. Különösen ajánlott terhesség, szoptatás után, súlycsökkenés esetén, valamint természetes öregedésnél. Nem zavarja a hormonrendszert.

Futur Line mellfeszesítő szérum 30 ml
Ez az intenzív hatású szérum felveszi a harcot az idő előrehaladtával igénybevett, megereszkedett bőrrel szemben. Növeli a mell tónusát, tömörségét, feszességét. Aktív összetevőkben gazdag, gyorsan felszívódik a bőrben. Szerkezetének mélyebb területén is kifejti hatását. Megerősíti a mell természetes védőrétegét, elősegíti az elasztin és a kollagén rostok újjáépülését, így erősítve a kötőszövetet. E termék használata során rövid időn belül érezhető a változás, a keblek visszanyerik természetes tömörségüket, feszesebbé és teltebbé válnak.

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói