Formátlan körmök? Van segítség!

2014.március.11.

Van, akinek szögletes, van, akinek túl széles. Kevés olyan szerencsés van, akit egyforma csodás mandula formájú körmökkel áldott meg az ég. Sebaj, optikailag minden javítható.

Lehet trükközni
Szélesből keskenyebbet, rövidből hosszabbat? Minden megoldható!

Ha szögletes a körmöd:

A szögletes forma divatos, de ha például rövid a körömlemezed, nem biztos, hogy előnyös. Ilyenkor persze nem az a megoldás, hogy extra hosszúra növeszted, hanem az, hogy megpróbálod megtalálni az átmenetet. Se túl rövid, se túl hosszú ne legyen, és amikor lakkozod, a két oldalát mindig hagyd szabadon.

Ha háromszögletű a körmöd:
Ez azt jelenti, hogy alul szélesebb, mint felül, ezért mindig az ovális formára kell törekedned. A körömlakkot úgy vidd fel, hogy az alsó túl széles részek lakkozatlanul maradjanak.

Ha széles a körmöd:
Lehet rövid és hosszú is, de a soha ne szögletes formában végződjenek, a sarkak legyenek egy picit mindig lekerekítve. A két szélt itt is érdemes kihagynod.

Ha kicsikék a körömlemezek:

Érdemes hosszabbra növesztened, de itt se ess túlzásba, mert ha a szabad szél hosszabb, mint maga a körömlemez, akkor a végeredmény egy szép nagy lapátforma lesz. Ha lehet, ne válassz túl sötét lakkokat.

Sérült körömfelület?
Ez sokszor megesik azokkal, akik mindent megtesznek a tökéletes forma eltalálásáért. Ilyenkor szükség lehet egy ügyes kis segítségre. Mi kipróbáltuk és nekünk nagyon bevált Sally Hansen újdonsága, a Nail Rehab™ körömápoló lakk. Ez az intenzív ápolószer azonnal egészségesebbnek tűnővé teszi a körmöket, köszönhetően finom pink árnyalatának, ami optikailag fényesebbnek is mutatja a körmöket. A fantasztikus formula elfedi az egyenetlenségeket és sérüléseket. A Nail Rehab™ ápoló védőpajzsot képez a körmön, így megvédi a töredezéstől, beszakadástól, berepedéstől. 2499 Ft/db

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk