GlamDrop: Mutatjuk az elmúlt időszak legizgalmasabb beauty-újdonságait!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elérkeztünk egy újabb péntekhez, ami csak egy dolgot jelenthet: itt egy újabb GlamDrop, tele fantasztikus beauty-bevezetésekkel! Ismét elhoztuk nektek a legérdekesebb szépítő kincseket, ezúttal pedig nem csak környezettudatos, de rendkívül innovatív megoldások várnak titeket az üzletek vagy éppen a webshopok polcain, ráadásul valamelyik márkára szuper GLAMOUR-napos kedvezményekkel is lecsaphattok majd!

Vedd fel a harcot az izzadással!

Ez a tégelyes kiszerelésű dezodor a környezetbarátok szívét egészen biztosan megdobogtatja: amellett, ahogy azt minden SALT OF THE EARTH deó esetében megszokhattuk, csak természetes összetevőket tartalmaz és káros anyagoktól mentes, a csomagolása is környezetbarát és teljesen műanyagmentes, köszönhetően az üvegtégelynek, az újrahasznosított komposztalapú papírcímkének és az újrahasznosítható fémkupaknak. A formula hosszantartó védelmet biztosít, az illata pedig nagyon finom, púderes. Nem hagy fehér foltot, a termék vegán.

Bazsarózsa krémdezodor 3490 Ft/60 g (58,16 Ft/1 ml)

Itt keresd: https://naturalskin.hu/hu/

Eljött a szilárd samponok ideje!

Felejtsd el a műanyag flakonokat, mutatunk egy sokkal jobb alternatívát! A SCHÜSSLER samponszappan 100% natúr formuláját ricinusolajjal és olívaolajjal gazdagítoták, ezáltal kíméletesen tisztít, miközben regeneráló hatása is remekül érvényesül. A hajat frissé, puhává és üde illatúvá varázsolja, erősíti és regenerálja a hajszálakat, a fejbőrt pedig – köszönhetően a benne lévő ferrum phosphoricum Schüssler-féle sónak – nyugtathatja. Használata egyszerű, tisztít, puhává és üde illatúvá varázsolja a hajadat! Vegyi anyagoktól, SLS-től és pálmaolajtól is mentes összetétel.

Rozmaringos samponszappan 1890 Ft

Tiszta és ápolt kezek egy csapásra

Bőrünk nap mint nap számos olyan hatásnak van kitéve, melyektől veszít a hidratáltságából – elég a szeles időjárásra, a takarításhoz használt vegyszerekre, vagy a túlzott kézmosásra gondolni. Az elmúlt időszakban leginkább az utóbbi befolyásolta kézfejünk állapotát, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondani az ápolt és élettel teli bőrről. Az EUCERIN pH5 kézmosó olaj alkáliszappan-mentes formulával rendelkezik és nagy mennyiségben tartalmaz tápláló, természetes olajokat. Így amellett, hogy hatékonyan tisztítja bőröd a különböző szennyeződésektől, nem szárítja a felszínét.

Eucerin pH5 kézmosó olaj 3490 Ft/250 ml (13,96 Ft/1 ml)

Itt keresd: gyógyszertárak

Tipp: GLAMOUR-kuponnal 20% kedvezménnyel: 2792 Ft

Ápold bőröd Tihany kincsével!

A LAVENDER TIHANY testápolója amellett, hogy könnyen felszívódik és tökéletesen hidratál, a benne lévő tihanyi levendula illóolaj és a levendula virágvíz megnyugtatja a bőrt. Használd közvetlenül fürdés után és a nyugodt esti alvás garantált! A termék parabén-, PPG- és pálmaolajmentes.

Tihanyi levendula testápoló 1850 Ft/50 ml (37 Ft/1 ml)

Itt keresd: https://lavendershop.hu/

Simogatóan puha színek a pofidra

Könnyed formula, természetesen matt árnyalatok. Az AVON Cushion Cloud újdonsága gyönyörű nyári színekkel kápráztat el, amelyek tökéletesen mutatnak orcádon és az ajkaidon egyaránt. A légies formula ápoló hatású kókuszolajjal hidratál. Pihekönnyű viselet, nem nehezíti el bőrt, szivacsos applikátorának köszönhetően könnyen eldolgozható és tökéletes fedést biztosít.

Cushion Cloud krémes pirosító és ajakrúzs 1999 Ft

Itt keresd: https://avononline.avon.hu/

Fogköztisztítás, egyszerűen

Jól tudjuk, hogy a megfelelő fogkefe és fogkrém kiválasztása mellett az is rendkívül fontos, hogy milyen szájvizet, sőt, milyen fogköztisztító módszert használunk. Utóbbira a GuM innovációja hatalmas segítségedre lesz! Villaszerűen kifeszített fogselyem biztosítja a könnyebb használatot, ráadásul a praktikus, automata adagolásnak köszönhetően, akár 250 alkalommal használható az eszköz.

Automata fogselyem adagoló 2590 Ft

Itt keresd: https://www.profimed.hu/

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezt nem láttuk jönni! Vilmos herceg és Katalin hercegné megtörték a hagyományokat

Ezt nem láttuk jönni! Vilmos herceg és Katalin hercegné megtörték a hagyományokat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője