Göndör a hajad? Jó neked!

2014.április.2.

Lehet, hogy te nem így gondolod, pedig istenadta adottsággal születtél. Használd ki és szépítsd meg buja fürtjeid.

A megfelelően kezelt tincsek pompásak

Csak nehéz eltalálni, hogy mikor teszel velük jót, nem igaz? Könnyen kiszáradhatnak, és ha nem törődsz velük eleget, akkor pedig ápolatlannak is tűnhetnek.

Száraz tincsek
A göndör hajat akkor lehet legjobban ápolni, amikor nedves. Ennek legegyszerűbb magyarázata, az, hogy alapvetően a hullámos tincsek nem igazán találkozni a fejbőröddel, ennek hiányában pedig kevesebbet érzékelnek a természetesen faggyútermelésből. A tincseidről mindig itató mozdulatokkal távolítsd el a vizet és soha ne dörzsöld. Fésűk és kefék közül is speciálisan olyat válassz, amit a te fürtjeid számára terveztek. A gumipárnás, duci kefék nagyon hatásosak, mert úgy mozognak, mintha az ujjaiddal fésülgetnéd a tincseidet.

Szárítsd finoman
Sok-sok ápoló termék kell ahhoz, hogy megfelelő védőréteg vonja be a tincseid. A különböző olaj tartalmú készítmények mind-mind ehhez járulnak hozzá, tehát ezeket keresd te is. A gazdag táplálás elengedhetetlen és nincs olyan, hogy sok balzsam és pakolás. Csak öblítsd ki jól.

Ezeket mindenképpen próbáld ki, ha szeretnéd ragyogni látni a fürtjeid:


1. HAJMEGÚJÍTÓ, RAJTAHAGYHATÓ PAKOLÁS, GÖNDÖR HAJRA 5500 Ft/75 ml
Hajon hagyható pakolás, göndör és hullámos hajra. Töltsd fel a göndör fürtöket ezzel a hajon hagyható krémpakolással. Gubancolódás gátló, a panthenol, az argán olaj és a lecitin hidratálja, táplálja és védi a göndör vagy hullámos hajat. Alkalmazás: Vidd fel a nedves hajra, gyengéden masszírozd be vagy fésüld át ritka fogú fésűvel és diffúzorral szárítsd meg.

Aktív hatóanyagok: panthenol, argán olaj és lecitin. Parabeneket nem tartalmaz.

2. HATÁROZOTT LOKNIK, FORMÁZÓ KRÉM 6700 Ft/150 ml
Keratinos hajformázó krémzselé, göndör hajra. Pára-taszító, formázó, elkülöníti a tincseket, tartást ad, de a hajat nem nehezíti el. Segítségével tökéletesen laza, határozottan textúrált, "tengerparti" frizura készíthető. A hidrolizált keratin hajépítő, a lepkegomba kivonat simító, gubancolódásgátló, a búza aminosavak tápláló hatásúak. Alkalmazás: Tincsenként vidd fel a törülközőszáraz hajra, majd diffúzorral, lassan szárítsd meg. Amikor megszáradt, óvatosan nyomkodd össze a tincseket.

Aktív hatóanyagok: hidrolizált keratin, lepkegomba kivonat, búza aminosavak. Parebeneket és szilikont nem tartalmaz.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói