Gyerekbarát körömlakk!

2015.október.18.

Van egy jó hírünk az anyukák számára. A Snail Kids a világ első 100%-ban vízbázisú körömlakkja, ezért mindenkinek, így a gyerekek számára is biztonságos. Különlegesen csillogó színekben kapható, játékos, magával ragadó és egyedi. Ráadásul szappannal mosható le, így nem kell az acetontól sem félnie az anyukáknak.

A Snails jelenleg 58 országban kapható a világon. A gyereklakkokból több mint 20 árnyalat létezik, plusz egy fedőlakk, amellyel még tartósabbá tehető a színes hatás, ez biztosítja a hosszantartó ragyogást. Minden árnyalat egyenként nagyon bájos elnevezést kapott, mint például Disco Girl, Ladybird vagy Bedtime stories, amiket hazánkban Diszkólány, Katicabogár és Esti mese fantázianévvel illettek. A Snail Kids semmiféle állatkísérletet nem folytat és nem tartalmaz a retteget toxikus 3-ból egyet sem. Biztonságos a használata, így az anyuka megnyugodhat, ha a kislánya már nagyon kicsi korában is érdeklődik a szépségápolás iránt. 100%-osan vízbázisú, természetes összetevőkből áll, így még fura szagtól sem kell tartani a lakásban, sőt illata igazán kellemes. De a cég nem állt meg a csodás lakkoknál, kiegészítők is kaphatóak, körömmatrica, körömceruza, körömlakk glitter és ezekhez színben passzoló hajcsillám is, amely különleges alkalmakkor még csillogóbbá teheti egy kislány külsejét.

A Snails körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat (Rózsakert Bevásárlóközpont), ahol a teljes kínálat megtekinthető és megvásárolható a hét minden napján. A termékek elérhetők online is, a www.gyerekkoromlakk.hu weboldalon.

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla