Hajfestékek, hajformázók kedvezménnyel a GLAMOUR-napokon!

2014.április.4.

A pompás frizura elengedhetetlen feltétele az egészséges és fényes haj. Ehhez pedig szuper termékek kellenek. Most éri megvenni őket!

Fructis hajápolók és formázók 50% kedvezménnyel a Rossman üzletekben

Érzékennyé vált a hajad káros külső hatások, a fésülködés és hajszárítás miatt? A Goodbye Damage alma gyümölcsolaj kivonat és Keravis#8482; + behatol a hajszál belsejébe és feltölti a károsodás okozta sérüléseket.
Sampon és balzsam ajánlott fogyasztói ár: 829 Ft*

Garnier hajfestékekre 50 % kedvezmény az Auchan-ban
Imádjuk a Garnier Olia hajfestékét, mert teljesen új korszakot nyit az otthoni hajfestésben! Az Olia hajfestékkrém 60%-os olajtartalma segít, hogy a hajfesték mélyen bejusson a haj belsejébe és az olaj alapú innovatív technológiának köszönhetően lenyűgözően intenzív hajszínt eredményezzen. Az Olia-val már a hajfestés előkészítése is kellemes élmény.

Krémjei gyorsan és könnyen keverednek, egy hihetetlenül homogén selymes állagot képezve. A kellemetlen ammóniaszagot egy könnyed illat váltotta fel. Gyümölcsös fejillatok: lime, ananász, vadalma és körte. Virágos szívillatok vadrózsával és jázminnal, végül az alapillatok az ámbra, a tiarévirág és a pacsuli mély érzékiségével.
Ajánlott fogyasztói ár: 1999 Ft*

L`Oréal Paris hajfestékek 25% kedvezménnyel a DM üzletekben

Még mindig sokat kérdezik, hogy tudnák egy picit feldobni a frizurájukat. A válasz a Préférence Wild Ombré, amivel a haj hosszától, színétől vagy stílusától függetlenül szuper átváltozás érhető el. Míg a haj felső része sötét árnyalatú marad, az alsó részét Te magad világosítod a természetestől, a nagyon világos hatásig. A L´Oréal Paris Préférence Wild Ombré három színárnyalatot kínál.
Ajánlott fogyasztói ár: 2699 Ft*

Ez is érdekelhet

Végre kiderült, mitől néz ki 30-nak az 50-es éveiben járó Jennifer Lopez

Végre kiderült, mitől néz ki 30-nak az 50-es éveiben járó Jennifer Lopez

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő