Így lehet neked is igazán dús a frizurád

2015.szeptember.23.

A GLAMOUR-napok arra is tökéletes, hogy végre beruházz néhány olyan termékre, amikre már régóta szükséged van. Ha például mindig lelapult a frizurád, akkor engedd meg, hogy megmutassuk azokat a kedvezménnyel beszerezhető termékeket, amik nekünk már beváltak!

Így lehet neked is igazán dús a frizurád
Fotó: L`oréal

Az egyenes hajú lányok már csak tudják, mekkora küzdelem lehet egy kis volument csalni a hajukba, anélkül, hogy ne használnának számtalan különböző dúsító hatású terméket. A túl sokszori tupírozás idővel rendkívül káros a hajszálaknak, a túl sok szárazsampon és hajtőemelő pedig összegyűlik a haj tövében, ezzel zsírosnak mutatva azt. De ne aggódj, van néhány trükkünk, amit érdemes bevetned!

1. Csak semmi elnehezítő hajpakolás!

Hajmosás során nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy egy testes hajkondicionálót visznek fel a haj teljes hosszára, majd meglepődve tapasztalják, hogy a végeredmény igencsak lapos. A megoldás minderre egy könnyű hajkondicionáló kizárólag a haj végére! Ha a hajad nagyon vékonyszálú bevethetsz egy diónyi dúsító hajhabot a hajtőnél, hogy megemeld a szálakat!

2. Szárítsd szépen fokozatosan
A legjobb, ha a frizurád tincsekre osztod, és a nyakadtól felfelé haladva szárítod meg őket egy nagy körkefe segítségével. Amikor a fejtetődhöz értél, figyelj, hogy a tincseket felfelé húzva szárítsd, majd ha a hajtő már megszáradt, menj át rajta még egyszer hűvös levegővel, hogy fixáld az eddigi munkád!

3. Volumenből sosem elég!
Amikor már minden tincsed megszáradt, ideje előkapni a hajcsavarókat! Válassz el egy szélesebb sávot a fejtetődön, majd hátrafelé haladva oszd 3-4 tincsre. Ezeket a tincseket tekerd fel minél szorosabban a hajcsavaróra, majd rögzítsd hullámcsattal! Hagyd hűlni legalább 10 percig, majd a fejedet előre döntve szedd ki őket, fújj rá egy leheletnyi fixálót és már kész is a szuper dús frizura!

Ezeket használd:

1. Oxigen Moisture hajbalzsam DOVE 1599 Ft (250 ml) (6,39 Ft/ 1 ml) 33% kedvezménnyel 1071 Ft (4,28 Ft/ 1 ml)
2. Styliste Ultime Biotin + Volume hajhab SCHWARZKOPF 1699 FT (200ml) (8,49 Ft/ 1 ml) 40% kedvezménnyel 1019 Ft (5,09 Ft/ 1 ml)
3.Kerámiás Termál körkefe BABYLISS 1999 Ft 20% kedvezménnyel 1599 Ft
4. Taft Invisible Power hajlakk SCHWARZKOPF 979 Ft (250 ml) (3,91 Ft/ 1 ml) 50% kedvezménnyel 489 Ft (1,95 Ft/ 1 ml)
5. Hajcsavaró szett BABYLISS 11990 Ft 20% kedvezménnyel 9592 FtEz is érdekelhet

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.