Jamie Dornan és Birgit Kos párosa szívdöglesztő a legújabb Hugo Boss kampányban!

2019.október.23.

A felgyorsult világban gyakran megoszlik a figyelmünk. Erősebb kötelékre vágyunk. Emlékezetesre. Tartósra. Ami az érzékeinkre hat. Ahogy leszáll az éj, egyre merészebb, váratlanabb lehetőségek tárulnak elénk. A szürkület misztikus és izgalmas, ahogy kibontakozik az #AugmentedSensuality új fejezete. Ismerd meg a Hugo Boss The Scent legújabb, Absolute illatpárját!

Pillants be a The Scent illatok történetébe:

A BOSS THE SCENT Absolute For Him Bruno Jovanovic parfümőr kreációja. A parfüm fűszeres és üde gyömbérrel indít, amely a szívjegyben találkozik a vágyfokozó mondia gyökérrel és a maninka gyümölccsel, míg a rendkívül férfias és nyers életerőt sugárzó vetiver alapjegyként tündököl. A BOSS THE SCENT illatcsalád eddigi legérzékibb küldetését teljesíti a parfüm, a sötét borostyán színű illatot sötét barnásszürke illatüveg rejti magába, bronzszínű fémkupakkal.

The Scent Absolute edp for Him 35290 Ft/100 ml (352,9 Ft/1 ml)

Nane: Dakota Johnson és Jamie Dornan újra találkoztak

Nane: Dakota Johnson és Jamie Dornan újra találkoztak

Louise Turner parfümőr nevéhez fűződő BOSS THE SCENT Absolute For Her illat, mely a krémes, mézes őszibarackkal indít, majd előtűnik a meleg szívjegy, a pörkölt kávé, az alapjegyben pedig a lágy és nőies vanília öleli körül a kissé férfias vetivert, így kölcsönözve ellenállhatatlan vonzerőt az illatnak. Titokzatosabb és sötétebb árnyalatú, mint az eredeti illat. Ez a gazdag és intenzív illat egy új szintet jelenít meg. Extrém. Az érzéki illatot egy rendkívül elegáns, sötét szilva színben pompázó üveg zárja magába, sötétbronz kupakkal.

The Scent Absolute edp for Her 41990 Ft/100 ml (419,9 Ft/1 ml)

A kampányfilm két főszereplője az előző Hugo Boss The Scent kisfilmből jól ismert Birgit Kos és Jamie Dornan, akik ezúttal még komolyabb kihívások elé állítják érzékeiket, kapcsolatuk az illathoz hasonlóan még inkább elmélyül. Persze csak a filmvásznon!

Jamie Dornan válaszol:

Hogyan jellemeznéd 3 szóval az új BOSS THE SCENT illatot?
Intenzív. Magabiztos. Érzéki.

Melyik az első, illathoz kötődő gyermekkori emléked?
Amikor a frissen nyírt fű vagy a tenger illatát érzem, arra a helyre emlékeztet, ahol felnőttem.

Melyek a kedvenc helyeid a világon?
Még mindig nagyon felvillanyoz, ha kiruccanhatok New Yorkba. A húszas éveimben rengeteg időt töltöttem ott, ott éltem, az életem magától értetődő része volt a város. Az elmúlt tíz évben viszont jóval kevesebbet utazok New Yorkba, és jellemzően sajtó felkéréseknek teszek eleget, és két napig ki sem tudok mozdulni a szállodából. Amikor megtehetem, úgy utazok New Yorkba, hogy csak sétálgatok a városban. Imádok hazautazni Írországba. A mai napig különleges és mély érzéseket vált ki belőlem. Persze van még számtalan olyan hely a világon, ahol nem jártam és nagyon szeretném felfedezni.

Ez is érdekelhet

Ismét díjazott lett a magyar csokoládémanufaktúra a gasztronómiai Oscaron

Ismét díjazott lett a magyar csokoládémanufaktúra a gasztronómiai Oscaron

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk