Kismamának lenni jó

2013.május.24.

A csodálatos tény mellett azonban, hogy egy új élet növekszik benned, sajnos el kell viselned, hogy picit vastagabb lesz a derekad és, ha a hasad gyors iramban növekszik, akkor a növekedés hatására terhességi csíkok is megjelenhetnek.

Gyenge a kötőszöveted?

Előfordulhat, ugyanis ez színtisztán genetika. A bőrszövetek repedezése azonban többnyire akkor látványos, ha a bőröd nem megfelelően hidratált. Nem feltétlenül kell méregdrága stria elleni krémekre költened, lehet, hogy bőven elég egy erősen hidratáló hatású verzió is. A kollagén és E-vitamin tartalmú ápolók kiválóan segítik a sejtek regenerálódását. Tovább fokozhatod a hatást, ha eljársz sportolni. A kismamajóga és az úszás, de a sétálás is elegendő.

Járj kezelésre

Amint észreveszd, hogy elkezd merőleges pirosas-lilás csík kialakulni a bőrödön, azonnal menj el tekercslére vagy mikrodermabrázióra, de még jobb, ha lézeres terápiára jelentkezel. Tudd azonban, hogy bármire mész el - főleg, ha a csíkok már fehéres, gyöngyházas fényűek kezdenek lenni -, csodákat nem tesz. Elsősorban a halványításra tudnak koncentrálni és legjobb esetben is inkább nyolcvan százalékos javulásra számíts, ne száz százalékra.

Ezeket próbáld ki:

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról