Köszöntsd az őszt extrán sima lábakkal!

2015.október.9.

Ugye, számodra sem ismeretlenek azok a bizonyos napok két szőrtelenítés közben, amikor legszívesebben garbóban, hosszú ujjúban és vastag fekete harisnyában hagynád el a lakásod?

Ha önbizalmunk teljében vagyunk, akkor bármit felveszünk, és merészek vagyunk a ruhaválasztásainkban. A Braun Silk-épil szőrtelenítő családja biztosítja számodra azokat a megfelelő szépészeti eszközöket, amelyek segítségével kihozhatod magadból a legtöbbet.

Az idei év elején a Braun Silk-épil termékcsalád legújabb és leghatékonyabb epilátorának bevezetését ünnepelte, a Braun Silk-épil 9-ét. Az új innovációknak köszönhetően olyan hosszú távú szőrtelenítő módszerek közül választhatsz, melyek minden igényt kielégítenek.

A Braun azonban őszre is tartogatott meglepetéseket. Bemutatták új Braun Silk-épil 5 Wet & Dry-t éppen időben, amikor amúgy is minden a szezonváltásról, az új trendekről és a jövőről szól. Ezt a terméket első sorban olyan nők számára fejlesztették ki, akik újak az epilálás terén. Extrán puha élményének köszönhetően a bőröd tökéletesen sima lesz, és pillanatok alatt szépnek fogod érezni magad használata után.

A GLAMOUR-napokon pedig 25%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a Braun Silk-épil 5-511-es epilátorját a Media Markt üzleteiben. Használd a kuponod!

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói