Még mindig divat a matt rúzs?

2014.március.17.

Igen! Ezt a tavaszi-nyári kifutókon vonuló modellek ajkai is bizonyítják és mi egyáltalán nem bánjuk. Sőt! Reméljük, hogy sokáig divat marad ez a textúra!

Matt, de nem száraz
Szinte bármelyik rúzsod "mattosíthatod" egy kevés púderrel, vagy pici alapozóval, de jó, ha tudod, soha nem kapod ugyanazt a hatást, mint egy elve mattként megvett ajakszínező. A házi módszerek esetében az is gyakran előfordul, hogy száraznak, repedezettnek mutatják az ajkakat már öt-tíz perccel a szín felvitele után. Mi a teendő? Az alapállás, hogy legyen hidratált az ajkad és rendszeresen radírozd át.

Radírozz!
Ha nincs otthon ajakradírod, picit nedvesítsd meg a törölköződ csücskét, vagy a fogkeféddel óvatosan dörgöld át az ajkaid.

Hidratálj belülről!
Talán azt hiszed, hogy jobb, ha nem is iszol, de ha egy csepp vizet sem kap a szervezeted, azonnal meg fog látszani a szádod, hidd el. Inkább igyál több pohár vizet is és igazíts a rúzson, de ne szárítsd ki magad!

Alapozz!
Használj primer ajakápolót. Ez arra jó, hogy kitöltse az apró barázdákat és ráncocskákat, amikbe olyan csúnyán meg tud ülni a rúzs.

Ha kell, kezdd újra!
Tegyük fel, hogy újra kell színezned, mert sokat ittál, ettél, vagy túl sokat csókolóztál. Ilyenkor ne próbáld meg "feltölteni a színt", hanem szedd le, kezdd elölről. Sokkal szebb lesz, te pedig nyugodt, hogy jól nézel ki.

Ezt próbáld ki!
Az AVON új rúzskollekcióját, amely tíz árnyalatban kapható (Matte Blossom, Matte Fuchsia, Matte Mauve, Matte Merlot, Matte Grape, Matte Nude, Matte Peach, Matte Rose, Matte Melon, Matte Ruby). A színmegújító, matt hatású ajakrúzs gyönyörű színekben érhető el, és az ajkakat sem szárítja ki. A rúzs teljes fedést biztosít, és kondicionáló formulát tartalmaz. 1580 Ft

Online is megrendelheted!
https://avononline.avon.hu/termek/302-313-394-7269/smink/ajak/ruzs/szinmegujito-matt-hatasu-ajakruzs/


Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.