Megérkezett a Calvin Klein új illata, az Enternity Now

2015.november.4.

Az új ETERNITY NOW Calvin Klein illatpár az ébredő új, szerelem keltette borzongást, a nyers, zabolázatlan érzelmek bujaságát tükrözi, azt a pillanatot, amikor két ember ráébred, közöttük most kezdődik az örökkévalóság. Kettejük találkozása mély és egyértelmű pillanat, amikor a fellángoló érzelmek fizikai és lelki erejét már nem lehet letagadni.

Az új illat hűen követi a márka virágos-gyümölcsös hagyományait, nyitányában nektarin édes cseppjei, lédús licsi és birsalma sorbet alkotnak kirobbanóan friss elegyet, ez a gyümölcssözön sugárzóan fiatal és energikus benyomást kelt már az első pillanatban. A szívillatban pompás virágcsokor bontja szirmait, bazsarózsa, barackvirág és harmatos narancsvirág üdesége kápráztatja el érzékeinket, majd színre lépnek az alapillat meleg és érzéki összetevői: kasmírfa, érzéki ambrox és nőies pézsma fedik fel a gyönyörű love story ellenállhatatlan erejét.

A Calvin Klein ETERNITY NOW üvegek újraértelmezik az ikonikus Calvin Klein ETERNITY parfümök klasszikus vonalait, friss és időtálló megjelenéssel. A tiszta, átlátszó üvegek mély, nehéz talpat kaptak, ami új dimenziót ad a csomagoláshoz, kifejezi az illatok luxusminőségét. A férfi és női parfümös üvegek közötti nyilvánvaló kapcsolatot mutatják az azonos sziluettek, finoman utalva a klasszikus Eternity örökségre. A parfümök romantikus színe - halvány rózsás a női, finom szürke a férfi variáns - melegséggel és energiával töltik meg a gondosan tervezett dizájnt.

Az üvegeket rejtő kartondobozok letisztult, mérnöki pontosságú vonalakkal megrajzolt, jellegzetes színvilágú dizájnt kaptak, friss pink, matt fehér kombináció a női doboz, jeges szürke és matt fehér a férfi csomagolás.

A reklámkampányban igazi szerelmespárt láthatunk: Jasmine Tookes és Tobias Sorensen modellek fekete-fehér képeken érzékeltetik tökéletesen azt a szerelmet, ami csak egy fiatal pár között lángolhat.

Eau de parfum spray 3.4oz/100ml 25 500.-Ft
Eau de parfum spray 1.7oz/50ml 19 500.-Ft


Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla