Megérkezett az AVON új sminkvonala, és mi máris rajongunk érte

2017.március.13.

Frissítés érkezett! Az AVON új sminktermékvonala, a Mark. nevet kapta, célja pedig az, hogy a nők számára még csábítóbbá és elérhetőbbé tegye a ragyogó sminkek világát. Ez az újdonság azok számára lesz vonzó, akik a sminkjükkel is szívesen megmutatnák, hogy ők igazi egyéniségek. Az ütős színekkel akár minden nap megcsillogtathatod egy új oldalad, ezért mindenképpen azt javasoljuk, meríts egy kis inspirációt az összeállításunkból.

Megérkezett az AVON új sminkvonala, és mi máris rajongunk érte
Fotó: Avon
Megérkezett az AVON új sminkvonala, és mi máris rajongunk érte
Fotó: Avon

Sminkelj, mint a profik – vagyis mi mire jó?
Tudod, milyen célt szolgálnak a különféle színű korrektorok? A zöld a piros foltokat, hajszálereket tünteti el optikailag. A lila a sárgásabb karikákat, foltokat közömbösíti, a "hagyományos" nude árnyalatok pedig a sötét karikákra lesznek jók, vagy akkor, ha egyszerűen csak kiemelnéd a szemkörnyéked, az orrod, vagy az ajkaidat. Akár mindhármat bevetheted egyszerre, s hogy ezeket hol célszerű használni, azt megnézheted az ábrán!

Mark CC korrektorstift Illuminating Lilac 2299 Ft

A bronzosító igazi must have termék ebben a szezonban. Egy ilyen stiftes kivitel több szempontból is praktikus: könnyen eldolgozható, felvitele egyszerű, utazáshoz is ideális. A krémes állag egyébként telitalálat a száraz bőrűeknek, és azt is jó, ha tudod, hogy nem csak az arccsontra érdemes belőle tenni, hanem a halántékra is, a hajtőhöz közel. Nem kontúrozásra van, tehát ne vidd túlzásba a használatát!

Mark többfunkciós bronzosító stift Blushing Nude 3229 Ft


Igen-igen, tudjuk, hogy a tavasz az üde, friss színeké, meg a lágy pasztelleké. De a mély bordó rúzsok egyszerűen igézőek, ugye? Ha egy ilyen rúzs és a kedvenc szempillaspirálod a kezed ügyben van, már nem is kell aggódnod az esti sikkes, alkalmi sminked elkészítése miatt.

Mark 3D ajakrúzs a teltebb ajkakért Berry Cute 1999 Ft

Ha szemsmink, akkor kell egy,…
…megbízható szempillaspirál: a dúsító változatokkal nagyon gyorsan és nagyon könnyen elérhető a kívánt hatás. A legtöbben a duci, szűrű sörtés spirálokra szavazunk, ebből mindig elfér még egy a fürdőszobapolcon ugye?

Mark Big and Daring dúsító szempillaspirál 1999 Ft

…professzionális szemceruza, amivel mesteri vonalakat húzhatunk, ha lehet finomat is ugyanolyan könnyen, mint egy határozott, látványos ívet. Jó, ha megbarátkozol a lila színnel, mert egy ilyen szemceruza mind kék, mind pedig barna szem esetén bevethető és nagyon szépen kiemeli a tekintetet.

Mark professzionális szemceruza Deep Violet 1398 Ft

…vastag szemceruza, mert ezzel másodpercek alatt elkészítheted a szemsminked, és remekül funkcionál szemhéjfestékként is. Ha egy visszafogottabb, semlegesebb, de selymes fényű verziót választasz, akkor azt a nappali és az alkalmi sminkedben is bevetheted.

Mark vastag szemceruza Slate 2099 Ft

Ez is érdekelhet

Tökéletes szett, a nőies vonalak hangsúlyozására

Tökéletes szett, a nőies vonalak hangsúlyozására

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke