Michael Kors sminkek fanatikusoknak

2013.november.15.

A szezon egyik legpompásabb meglepetése volt, hogy Kors sminkjei a polcokra kerültek. Kérjük szépen, hogy a tervező ne hagyja abba!

Első nemzetközi szépség- és életmód kollekciójával Michael Kors a szépség kiemelésének egy merőben eredeti és maximálisan fényűző módját kínálja. A három különböző összeállítás egy-egy illatot és az azokhoz illő sminktermékeket foglalja magában, melyeket a Kors által oly kedvelt ragyogó, napbarnított bőr kellékei egészítenek ki.

Mindhárom kollekció szívét egy-egy egyedi illat alkotja, melyek mindegyike a tipikus Michael Kors nő egy-egy oldalát testesíti meg és ezt nevükben is kifejezésre juttatják.

SPORTY: frissességét narancs és mandarin kölcsönzi, alapját a fa melege és a fehér virágok illata alkotja

SEXY: a szantálfa és a pézsma illatába burkolódzó érzéki ámbrára fekteti a hangsúlyt, melyet a narancs, mandarin, és fehér virágok tesznek élénkebbé

GLAM: Kors kedvelt virágillatát, a jázmint állítja középpontba, melyet alig észlelhetően hangsúlyoznak a meleg fás és szikrázó citrus illatjegyek

Első sminkkollekciójával Kors a tökéletes semleges színek, a legmerészebb élénk árnyalatok, és a legmélyebb, legdrámaibb színek szigorúan szerkesztett, lényegre törő, ugyanakkor előretekintő kollekcióját alkotta meg.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói