Problémás a bőröd? Tegyél ellene tudatosan!

2016.június.29.

Tág pórusok, mitesszerek, túl zsiros és túl száraz bőr. Gyakori probléma, neked is ismerős, igaz? Tudtad, hogy a magyar nők több, mint felének érzékeny a bőre és problémás?

A Paula`s Choice márka kutatást végzett a 18 és 59 év közötti korosztályú nők esetében, hogy milyen állagú az arcbőrük. A megkérdezettek 60%-a panaszkodott érzékeny bőrre, 59%-a tág pórusokra és mitesszerekre, valamint 54%-ának gyűlik meg a baja az állandó pattanásokkal.
Az ekcéma és pigmentfoltok sem idegenek ezen nők számára, ugyani 27%-ukat érinti a probléma.

A fiatal korosztály esetében a zsíros és pattanásos bőr a leggyakoribb baj: 10-ből 7 nőt érint. A közhiedelemmel ellentétben pedig a mitesszereket, pattanásokat és zsíros bőrt nem mindenki növi ki.

Egyetlen megoldása van ennek: ki kell alakítani a megfelelő és tudatos bőrápolási rutint, így ha nem is teljesen tűnnek el a bőrproblémák, de fényévekkel javulhatnak.

Paula Begoun nevéhez fűződik a Paula`s choice megalapítása. Az 1995-ben létrejött márkát a híres szépségápolási szakértő álmodta meg. A "Ne vásárolj kozmetikumot nélkülem" c. könyve hatalmas sikert aratott az Egyesült Államokban, ugyanis több, mint 2,5 millió példányt adtak el belőle.

A Paula`s Choice termékek előnye, hogy illat- és szinezékmentesek, valamint olyan összetevőket tartalmaznak, amiknek hatékonysága szakirodalom által igazolt. A készítmények saját fejlesztésűek, a prémium arcápolók mellett pedig testápolókat, hajápolókat és férfikozmetikumokat is találhatsz.

Nézz körül a webáruházukban: http://paulaschoice.hu/

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói