Szárazsamponok kedvezménnyel

2015.október.29.

Az első, 2015. november 5-7. között tartott Kiskegyed Bevásárlónapok alkalmából 25% kedvezménnyel vásárolhatsz Aussie szárazsamponokat a DM üzleteiben.

A probléma
A gyorsan zsírosodó haj több okból is kialakulhat, de mivel a megszüntetése nem egy-két alkalom, célszerű addig is találni egy áthidaló megoldást. A szárazsampon remek arra az esetre is, ha tényleg nincs időd reggel átmosni a hajad, de akkor is, ha délután kell randi előtt egy kis extra szépítés a hajadnak.

Lehetséges problémamegoldó
Próbáltad már az Aussie Miracle szárazsamponjait? A Miracle Száraz Sampon egy pillanat töredéke alatt csodás frizurát varázsol a hajadból. A Miracle Száraz Sampon termékcsaládon belül rögtön háromféle változatból választhatsz, amelyeket különböző hajtípusokra fejlesztettek ki: Mega Instant, Aussome Volume és Colour Mate. A többi száraz samponnal ellentétben, az Aussie Miracle Száraz Samponjába belerejtették az azonnali hajélénkítés varázslatos formuláját. A bámulatos tápióka keményítő gyorsabb beszívódást tesz lehetővé, hogy a hajunk már azonnal, az első spricceléstől üde és tiszta legyen, amit nem csak érezni, de látni is lehet. A Miracle Száraz Sampon különleges összetevőinek köszönhetően jóval kevesebb fakó, fehér port hagy a hajon, mint más száraz samponok. A kollekció összetevői közt az Aussie régi kedvence, a Jojoba Mag kivonat is feltűnik, hogy a hajunk bársonyos és kellemes illatú legyen.

Így használd
Fújj egy kicsit a hajadra a Miracle Száraz Samponból, borzold össze, majd fésüld ki – így érheted el a legjobb végeredményt. Amint a hajad kellően felfrissült, a Miracle Recharge spray-t a még dúsabb hatás érdekében spricceld a hajtövekhez.

Az Aussie ajánlott fogyasztói árai:

Miracle Color Mate Dry Shampoo száraz sampon 180 ml, 1.999 Ft
Miracle Aussome Volume Dry Shampoo száraz sampon 180 ml, 1.999 Ft
Miracle Mega Instant Dry Shampoo száraz sampon 180 ml, 1.999 Ft

Szerezd be a Kiskegyed Bevásárlónapokonon felhasználható kuponfüzetet és váltsd be a 25%-os kedvezményre jogosító kupont 2015. november 5-7. között Aussie termékekre a DM üzleteiben.

Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható.

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.