Szépülj a csodás Omorovicza termékekkel!

Nemrég részt vehettünk a Omorovicza&Four Seasons Hotel Budapest Gresham Palace exkluzív Midnight Menü kezelésen, ahol igazi királynőnek érezhetjük magunkat.

Szépülj a csodás Omorovicza termékekkel!
Fotó: Shutterstock

Az Omorovicza világszerte ismert szépségápolási márka, amely a világ legexkluzívabb üzleteiben és spa-iban van jelen. A termékek hatóerejét az ásványi anyagokban gazdag magyar termálviz, valamint a szabadalmaztatott Hydro Mineral Transference szállítórendszer adja. Ehhez adják hozzá a világ különböző tájairól származó legértékesebb vitaminokat, illóolajokat és egyéb természetes összetevőket, amelyek a Hévízi-tó medrétől kezdve az Andok hegyein keresztül a legkülönbözőbb helyeken kerülnek összegyűjtésre. A hagyományos, szintetikus anyagokat az Omorovicza természetes forrásokból származó alternatívákkal helyettesíti, így biztosítva a legnagyobb luxus és a maximális hatékonyság élményét. A termékek egyedi illatát a parfümipar szívében, a dél-franciaországi Grasse-ban kifejlesztett természetes illatanyagok adják.

Budapesten az Omorovicza Boutique & Spa Andrássy úton található impozáns üzlete mellett a Four Seasons Hotel Budapest Gresham Palace-ban is megtalálod a beauty kincseket. Utóbbi helyszínen egy popup esemény keretén belül ismerkedhettünk meg a Midnight Menü kezeléssel, ami nemcsak hatékonyan regenerálta az arcbőrt és a testet, hanem segített kellően ellazulni. A hátmasszázst egy félórás arckezelés váltotta, mely maximálisan a megfelelő bőrtípushoz igazítottak. Ezt követte egy tíz perces kiegészítő kezelés is, ‘Szemkörnyék Frissítő', az ‘Arcbőr Nyugtató', a ‘Fejbőr Frissítő', a ‘Nyak Lifting' vagy a ‘Lábfej Pihentető' kezelések közül választhattuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. A kezelés végére sikerült teljesen ellazulni és aktívan feltöltődni.

Ha biztosra akarsz menni és makulátlan arcbőrre vágysz feltétlenül jelentkezz be valamelyik helyszín egy kényeztető kezelésre. Foglalj időpontot még ma +36 1 302 4604 telefonszámon, vagy omorovizca.com oldalon, de a szállodába is bejelentkezhetsz a +36 1 268 5500 számon. Próbáld ki te is!

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla