Te szappanozod a kisbabád bőrét?

2014.március.17.

Minek ajánlgatunk babáknak, csecsemőknek és gyerekeknek kozmetikumokat? Mert nem káros anyagoktól hemzsegő újdonságokról van szó, hanem 100%-ban vegyszermentes, természetes alapanyagokban gazdag babakincsekről.

A Tündérvirág szappan
Íme, az első Mannaszappan, amit kifejezetten csecsemők és kisgyermekek bőrének speciális igényeire fejlesztettek ki. A Tündérvirág szappannal kiválthatóak a kemikáliáktól hemzsegő tömeggyártású babaápolási termékek, így az anyukák számára adott a lehetőség, hogy természetes gondoskodás mellett döntsenek. A kókuszolajtól istenien habzó szappan jótékony hatással van az ekcémás, száraz, kipirosodott bababőrre, intenzíven táplál és hidratál.

Tündérkence
Tündéreknek Tündérkencét! Rengeteg kicsinél jelentkeznek az ekcéma tünetei, a különféle vegyszeres babaápolók általában csak rontanak a kipirosodott, száraz és fájdalmas bőrfelületek állapotán. Kulcskérdés, hogy gyermekeink korai életszakaszában is tehermentesíteni tudjuk szervezetüket a káros anyagoktól, így elkerülhetjük a későbbi bőrproblémákat. A Tündérkence csupa-csupa gondoskodás. Az Organikus ghánai shea vaj felülmúlhatatlan bőrtápláló, gyógyulást elősegítő és regeneráló hatását már bizonyára ismered, a Tündérkencébe egy csipetnyi körömvirág olajat is kevertünk, így az ekcémás, problémás bőr nagy dózisban kapja a természetes segítséget, ennek köszönhetően hamar fellélegezik és megnyugszik.

Cukorfalat fürdőgolyó

A 100%-ban vegyszermentes Cukorfalat fürdőgolyó a legkisebbeknek és egészségtudatos szüleiknek.

A legújabb Manna mostantól megkoronázza esti fürdetést egy adag vízben oldódó jókedvvel és természetességgel! Mi is tudjuk, hogy a kicsik imádják a hatalmas habokat a fürdőkádban, a habzó, buboréktól hemzsegő fürdővizet, ám ezeket hozzáadott kemikáliákkal lehet csak elérni. Hogy mégis érdekessé tegyük az apróságok számára a Mannát, finoman pezsgő, megkapó külsejű Mannát alkottunk. A golyó telis-tele van finomabbnál finomabb összetevőkkel, az illóolajok segítik az esti ellazulást, az agyag pedig jótékonyan segíti az érzékeny bőrt a megtisztulásban, regenerálódásban.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói