Top 5 frizuratipp a pasidnak!

2015.augusztus.26.

A fodrászszalonban a férfiaknak leggyakrabban a következő az elképzelésük: legyen oldalt rövid, felfelé hosszabbodó, és természetesen a nyakon lévő kósza hajszálaktól sem árt megszabadulni. Azonban ahogy kilépnek az ajtón és teljesen magukra vannak utalva, a legtöbben hajlamosak keverni a szezont a fazonnal, ami a hajápoló termékeket illeti, épp ezért nekünk nőknek illik tanácsokat adni, és gondoskodni arról, hogy ez a mi pasinkkal ne történhessen meg! Összegyűjtöttünk néhány tippet, mellyel garantáltan Te lehetsz a férfiak szemében a hajtündér!

1. Egy kis hidratálás sosem árt!
A legtöbb pasi nem használ hajkondicionálót, mert neki ugyan nincs szüksége rá, vagy túl sok időt vesz el. Épp ezért fontos, hogy válassz neki olyan sampont, amely már önmagában tartalmazza a kondicionálót!

2. Elég a bolyhos frizurából!
A frissen mosott haj ide-oda száll, és olykor szinte lehetetlen adni neki bármilyen formát. Ilyenkor a legjobb egy olyan textúrát adó krém használata, amely könnyed, és anélkül ad egy kis súlyt a hajnak, hogy lelapítaná azt.

3. Légiesen könnyű hajformázás
A régen még menőnek számító hajzselék ideje mára már lejárt, hiszen a haj azonnal zsírosnak tűnik, ráadásul, ha egyszer megszárad, pici darabkákban szállingózik le a helyéről! Válassz inkább matt finishű hajformázó krémet, melyből elég egy borsónyi, és a végeredmény is természetes!

4. Nincs többé lelapuló haj!
Azoknak a pasiknak, akiknek nagyon vékonyszálú a hajuk, hasznukra lehet egy jó kis texturáló spray vagy szárazsampon, hiszen ez egy kicsit segít felturbózni a hajmennyiséget, így az nem tűnik olyan kevésnek! További előnye, hogy felfrissíti a hajat, így a végeredmény felér egy instant hajmosással!

5. Lopózz néha a háta mögé!
A nyakhaj igen gyorsan képes visszanőni, így hiába az ápolt megjelenés és szuperül belőtt haj, ha ez elrontja az összképet. Fontos, hogy időnként ellenőrizd a helyzetet, és gondoskodj a tiszta hajvonalról!

Használja ezeket:

1. Szárazsampon DOVE 1790 Ft
2. MITCH férfiaknak Dupla Csapás - Szulfátmentes Sampon és Kondicionáló PAUL MITCHELL 11000 Ft/1000ml
3. Tea Tree Teafaolajos Hajformázó Krém PAUL MITCHELL 4500 Ft/85 mlEz is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói