2012 legjobban várt filmjei

2012.január.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha a mozikínálatot nézzük, bizony igen izgalmas és szórakoztató évnek nézünk elébe! Ahogy eddig is, most is összeszedtük az általunk legjobban várt filmpremiereket. Íme, mit tartogat 2012!

Nézzük az év első felének általunk leginkább várt 8 filmjét!

Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

premier: január 5.

holmes-ok-d00010C6315fda0475bcc.jpg

Holmes és Watson párosa már az első részben is lenyűgöző volt, de Robert Downey Jr. és Jude Law által életre keltett klasszikus detektívduó másodszorra még izgalmasabb, ráadásul egész Európán átívelő nyomozásba kezdenek. Guy Ritchie nem marad adósunk, újra meglepően fordulatos, és természetesen fanyar humorral fűszerezett filmmel jelentkezik, ráadásul nem hagyja abba ennyinél, hiszen már a harmadik rész előmunkálatait is megkezdték. Remek évindító szórakozásnak ígérkezik!

A tetovált lány

premier: január 19.

tetko-oks-d00010C6401f95c34ec82.jpg

Stieg Larsson Millennium-trilógiáját most Hollywood is felfedezi magának. A már szinte kultikusnak számító bűnügyi történet eredeti svéd adaptációja is népszerű volt, így az új feldolgozás némi kockázatot azért vállal. David Fincher, aki a Hetedik, vagy a Harcosok klubja című filmekkel már korábban letette a névjegyét, remélhetőleg egy hírnevéhez méltó, atmoszferikus filmet rendezett. A főszereplő Rooney Mara akár is Oscarral is gazdagodhat a szakértők szerint. Mindenképpen érdemes lesz elcsípni a moziban.

Suszter, szabó, baka, kém

premier: január 26.

tinker-oks-d00010C69ecfba5483bb0.jpg

A kémfilmeket általában meghagyjuk a pasiknak, de ezzel most biztosan kivételt tehetünk, már csak azért is, mert mégiscsak a kémtörténetek királyától, John Le Carrétól származik a sztori. Ráadásul a szereposztás sem akármilyen, a főszerepben Gary Oldman állítólag Oscar-esélyes alakítást nyújt, miközben például Colin Firth, vagy éppen 2012 egyik új csillagának kikiáltott, egyébként meglehetősen jóképű Tom Hardy játszanak a keze alá. A bonyolult, de lebilincselően izgalmas kémtörténet végre egy olyan film, amire biztosan a párod is kíváncsi.

A párizsi mumus

premier: január 26.

A kistestvéreket, gyerkőc rokonokat vidd el egy délutáni mozizásra, A párizsi mumus éppen megfelelő program lehet a legkisebbek számára, ráadásul bizonyosan te is jól szórakozol majd az 1910-es évekbe visszarepítő animációs filmen. Egy gátlásos mozigépész, egy excentrikus feltaláló és bájos, és nyíltszívű énekesnő a Párizst fenyegető szörnyeteg után erednek. Persze, hamar kiderül, hogy a szörnyeteg igazából sokkal inkább segítségre szorul. A női főszereplőnek az eredetiben Vanessa Paradis adja kölcsön a hangját.

Kémes hármas

premier: február 23.

kemesharmas-oks-d00010C66b73ad312c8a8.jpg

Végre egy igazi csajos mozi! Ezt a filmet szinte csakis barátnőkkel szabad megnézni, a fiúk Reese Witherspoon neve hallatán biztosan eleve kihagynák a Kémes hármast. A szőkeség mellett a már említett Tom Hardy és Chris Pine alakítják a főbb szerepeket. A film két egyébként jó barátról szól, akik nem mellesleg CIA ügynökök, egy napon azonban rádöbbennek, hogy ugyanarra a lányra hajtanak, ekkor megkezdődik fordulatos és természetesen rengeteg humoros epizóddal megfűszerezett vetélkedésük. Első rangú szórakozásnak ígérkezik!

Pszichoszingli

premier: március 1.

young-adult-oks-d00010C652bcf3b4735d3.jpg

Egy újabb csajos mozi az imádnivaló Charlize Theron főszereplésével. A film egy sikeres tiniregényíróról szól, aki visszaköltözik szülővárosába, hogy újraélje tinédzserkorát. Fejébe veszi, hogy visszahódítja egykori szerelmét, akinek természetesen azóta már családja van. A gimnazista éveket azonban nem olyan könnyű visszahozni, mindenesetre azért igencsak szórakoztató!

A Dangerous Method

premier: március 8.

a-dangerous-method-oks-d00010C68685cdcce7cb0.jpg

Igaz, David Cronenberg nem éppen az a rendező, akitől a felhőtlen szórakozást várjuk, sőt! Ez a film azonban kihagyhatatlannak tűnik még akkor is, ha a filmrendező korábbi filmjei esetleg nem győztek meg. A Dangerous Method ugyanis Freud és tanítványa Jung magánéleti és szakmai kapcsolatát, vetélkedését mutatjabe. A történet középpontjában mégsem igazán ők, hanem közös szerelmük, Sabina áll. A szereposztás parádés: Viggo Mortensen, Michael Fassbender és Vincent Cassel mellett a női főszerepet Keira Knightley alakítja, és könnyen lehet, hogy ami tavaly Natalie Portman volt a Fekete hattyúban, az idén Keira Knightley lesz ebben a thrillerben.

Movie 43

premier: április 19.

Az egyelőre a Movie 43 címet viselő film 11 rövid filmvígjátékot mutat majd be. Olyan sztárok szállítják majd a poénokat, mint Emma Stone, Uma Thurman, Gerard Butler, Hugh Jackman, Kate Winslet, Naomi Watts. A bájos színésznő, Elizabeth Banks pedig rendezői szárnypróbálgatásainak legújabb termékét mutatja be az egyik részben. Már a parádés szereposztás is garancia arra, hogy ez a film igazán kellemes szórakozást nyújt majd.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Letícia spanyol királyné letaszította Katalin hercegnét a trónról, pedig klasszisokkal olcsóbb ruhákat hord

Letícia spanyol királyné letaszította Katalin hercegnét a trónról, pedig klasszisokkal olcsóbb ruhákat hord

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője