2015 legcukibb sztárbabái

2015.december.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Így év vége felé összegezni szokás. Mit? Gyakorlatilag bármit. Mi viszont inkább szemezgetünk. Cuki babák közül válogattunk, mert ez az év is sok hírességnek hozott kis "trónörököst". Imádnivaló kisbabák születtek világszerte az ismert emberek családjában. Szerintünk aranyos bébiket nézegetni mindig jó, mutatunk hát nektek pont egy tucat cukiságot.

Január 29-én született Shakira és Gerard Piqué második közös gyereke, Sasha Piqué Mebarak. A baba tisztára olyan, mint a papája volt egy kiskori képen. Sahkira egyik Twitter bejegyzése szerint Sasha lába is "tiszta apja". Lehet, hogy ő lesz a FC Barcelona új reménysége? Az énekesnő-focista páros egyébként nem házas, de kitűnő családot alkotnak.

Liv Tyler és Dave Gardner első közös gyereke februárban született, a kisfiú neve Sailor Gene lett. 6 héttel korábban érkezett a vártnál, de nem volt komplikáció. A 38 éves színésznő boldog, és a hírek szerint hozzá is megy párjához, aki egyébként futball menedzser, és David Beckham legjobb barátja.

A 26 éves kanadai modell, Coco Rocha és férje a brit grafikus-festő, James Conran gyönyörű kislánya, Ioni március 28-án született. A babának négy napos korában már 21.000 követője volt az Instagramon, míg a papájának csak 17.000…

Milla Jovovich (második) kislánya nem április tréfaként, de április elsején született. A 40 éves színésznő és filmrendező férje Dashiel Edan-nek nevezte el a bébit - mostanában a sztárok körében divat lett hagyományos fiú nevet adni a kislányoknak.

Jessica Biel és Justin Timberlake kisfia áprilisban született. Silas Randall már újszülöttnek is cuki volt, de néhány hónaposan egyenesen imádnivaló. A házaspárnak ez az első gyereke, és Timberlake úgy nyilatkozott, hogy örömmel tanult meg pelenkázni is.

A brit királyi család újabb szeretnivaló taggal bővült, a 35 éves Kate Middleton május 2-án szülte meg második gyerekét. A kis Charlotte hercegnő legalább olyan ennivaló, mint a bátyja.

A Keira Knightley-James Righton házaspár lánybabája, Edie május végén született. A színésznő imádja kislányát, de nem titkolja, hogy vannak azért nehézségek is. Viccesen úgy nyilatkozott, nem is gondolta volna, hogy elsajátítja az alvás nélküli élet képességét, de úgy tűnik, sikerült.

Zooey Deschanel, Emily húga júliusban hozta világra kisbabáját. Ő és férje, Jacob Pechenik nem akarták előre tudni a baba nemét, végig találgattak. Meglepetés lesz, így sokkal izgalmasabb – mondta a 35 éves színésznő. Végül persze kiderült: kislányuk lett, akit Elsie-nek hívnak.

Augusztusban látta meg a napvilágot Lucy Liu kisbabája, Rockwell Lloyd Liu. Charlie angyala már 46 éves, így kora miatt nem ő maga vállalkozott a szülésre: béranya hozta világra a kisfiát.

A gyönyörű vörös hajáról is ismert angol modell, Lily Cole szeptember 12-én adott életet Kwame Ferreirával közös kislányának, aki a Wylde nevet kapta. A mama azon frissiben egy verset is írt első kisbabájának.

Kim Kardashian, akinek élete tényleg egy valóságshow, december 5-én megszülte második gyerekét, egy kisfiút. Terhességét 37 millió Twitter rajongó követte. Éppúgy, mint North, ez a baba is szokatlan nevet kapott: Saint Westnek hívják. Egyelőre az arcát még az Instagramon sem láthattuk.

És persze nem hagyhatjuk ki Mark Zuckerberg családját sem. A Facebook atyja most már a valóságban is papa lett: december 1-én megszületett kislánya, Max. Az újdonsült papa és mama (Priscilla Chan) a nagy esemény örömére jótékonysági célra adományozták Facebook részvényeik 99 százalékát, mintegy 45 millió dollárt. Mit mondhatnánk? Like!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője