3 ok, hogy szükséged van 2020-ban egy Szerencsenaptárra

2020.január.17.

Reméljük, hogy szerencsésen indult az új éved, és így is fog folytatódni! Mi abban igyekszünk neked segíteni neked, hogy szórakoztatóan kalauzolunk végig a 2020-as esztendőn is. Az újságosoknál most is kapható január-februári lapszámunk mellé ajándékba kapod tőlünk a GLAMOUR 2020-ra szóló Szerencsenaptárát!

Van is három nyomós érvünk, hogy érdemes mindig a táskádban tartanod a Szerencsenaptárat!

1. Ne maradj le!

Tudjuk, hogy minden évben várod a GLAMOUR-napokat, hiszen ki ne szeretne kedvezményesen vásárolni, ráadásul tervezhetővé teszi a kiadásaidat is. Nos, pontosan a tervezhetőség kedvéért jó tudnod, hogy a Szerencsenaptárban megjelöltük a 2020-as GLAMOUR-napokat tavasszal és ősszel is, illetve emellett az összes lapmegjelenést is láthatsz a naptárban, így tudni fogod, hogy tudod beszerezni a legújabb lapszámunkat.

2. Rögzíts!

Nagyon sokan ma már a telefonjukban szervezik az életüket, ugyanakkor kutatások bizonyítják, hogy amit kézzel leírsz, az sokkal jobban rögzül, mint az amit bepötyögsz a telefonodba. Úgyhogy biztosan sokkal jobban emlékszel mindenre, amit leírsz, ráadásul a Szerencsenaptárnak nem merül le az aksija pont a legkritikusabb pillanatban!

3. Horoszkóp, matrica

Egyszerűen imádjuk, hogy egy exkluzív matricacsomagot is adtunk az idei Szerencsnaptár mellé, amivel kidekorálhatod a laptopodat, az asztalodat, vagy magát a naptárat is! Az egész évre szóló horoszkópod mellett tippet adtunk, hogy miként mozgasd meg magad, ha egész nap a gép előtt görnyedsz. Lesz hely a jegyzeteidnek, és a leginspirálóbb idézeteknek is! Szerencse fel 2020-ban!

A Szerencsanaptárat a GLAMOUR január-februári lapszáma mellé ajándékba kapod!

Ez is érdekelhet

A lakberendező tippjei, akiért Jennifer Lopez is odáig van

A lakberendező tippjei, akiért Jennifer Lopez is odáig van

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak