5 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

2019.augusztus.23.

Ma jelent meg legújabb albuma, a nagy izgalommal várt Lover, közös kollekciót dobott piaca Stella McCartney-vel, emellett pedig gyönyörű, híres, tehetséges és sikeres, nem mellesleg szinte az egész világ ismeri a 29 éves Taylor Swift nevét. Azonkívül pedig, hogy rendkívül népszerű, fantasztikus ember is, erről pedig már számtalanszor tanúbizonyságot tett. Legutóbb néhány héttel ezelőtt, amikor meglátta a közösségi médiában, hogy egy rajongója hátrányos helyzete miatt nem tudja kifizetni tandíját, szinte rögtön a segítségére sietett, és átutalta neki a szükséges összeget. Életébe számtalan alkalommal betekintést enged, rengeteg dolgot tudhatnak róla a rajongók, de mégis mik azok a tények, amiket még így is kevesen tudnak róla?

5 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről
Fotó: Rexfeatures

1. Calvin Harris és Rihanna számának, a This Is What You Came For dalnak valójában Taylor a társszerzője, azonban mivel akkoriban már meglehetősen rossz volt az énekesnő és a dj kapcsolata, álnevet használt. Úgy gondolták, hogy jobb, ha a viharos szakításuk nem árnyékolja be a slágert, ezért Taylor Nils Sjöberg álnéven járult hozzá a produkcióhoz - a sors különös fintora, hogy Nils Sjöberg valóban létezik és Svédországban él.

2. Swift a keresztnevét nem másról, mint az ötszörös Grammy-díjas énekes-dalszerző és gitáros James Taylorról kapta, akiért rajongtak a szülei. Ki gondolta volna akkor még, hogy sok évvel később a névadó és a mára már világhírű énekesnő együtt is fog szerepelni? Taylor és James Taylor 2011-ben adták elő a Fire and Rain című közös produkciójukat, a közönség pedig imádta őket!

Itt van Taylor Swift új albuma! Hallgasd meg nálunk először

Itt van Taylor Swift új albuma! Hallgasd meg nálunk először

3. Néhány hónapja megjelent számának, a You Need to Calm Downnak a klipfelvétele szinte teljes csendben zajlott. Az igazi sztárparádét felvonultató klip, ami szimbólumává vált a Taylor Swift és Katy Perry közti csatabárd elásásának olyannyira hatalmas elővigyázatossággal készült, hogy a szereplők éneklés közben is fülhallgatót viseltek és egymást mondhatni egyáltalán nem is hallották.

4. Taylor meglehetősen egyedi környezetben, egy karácsonyfa-gazdaságban nőtt fel. Elmondása szerint igazán mágikus gyermekkora volt, szabadon futkározott egész na amerre csak akart, és nemcsak az ünnepi időszakban, hanem egész évben karácsonyi varázslatban érezte magát. A barátai gyakran ugratták azzal, hogy "Mi vagy te, egy rénszarvas?". Persze nemcsak mókázásból álltak a mindennapjai, mindenkinek megvolt a maga feladata a ház körül, Taylor például az imádkozó sáskák lárváit szedte le a fenyőfákról, hogy ünnepekkor ne a vendégszobában kössenek ki. Nem véletlen, hogy azóta is akkora karácsonyimádó.

5. Nem Taylor az egyetlen a családjában, aki fantasztikus hanggal lett megáldva. Anyai nagyanyja operaénekes volt, sőt még egy Puerto Rico-i televíziós showban is közreműködött. Bár Taylor sajnos már nem ismerhette nagymamáját, szülei így meséltek róla neki: "Amikor csak tehette, énekelt a ház körül, akár már reggel is. Minden vasárnap első dolga volt felkelés után a templomba menni, és a gyülekezetnek énekelni". Így hát nem is csoda, hogy Taylor is ilyen remek ember és fantasztikus énekes lett!

Ez is érdekelhet

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.