5 megdöbbentő dolog Katy Perry és Russel Brand esküvőjéről, amitől tuti lehidalsz

2017.július.8.

Sokan irigykednek az énekesnőre, hiszen valószínűleg Katy Perry gyűjtötte be eddig Hollywood legszexibb férfijait, ráadásul John Mayer és Orlando Bloom mellett a brit komikus, Russel Brand oldalán is tündökölt egy darabig. A pár 2009-ben jött össze, amikor az énekesnő egy díjátadó próbáján leöntötte vízzel Brandet. A két híresség végül mindössze 14 hónapot élt házasságban, és mindketten könnyen túllendültek a szakításon, viszont az esküvőjük felett még mindig nem tudtunk napirendre térni. Kétségkívül Katy és Russel nagy napja az egyik legizgalmasabb sztáresküvő volt.

Katy és Russel
Fotó: Getty

Íme 5 dolog, amit még biztosan nem tudtál róluk:

Russel itt kérte meg Katy kezét, ezért a nagy napra is visszatértek, és India csodálatos tájain, mindössze 80 vendéggel mondták ki a boldogító igent.

Az esküvő előtti napon különös partit rendezett a párt. Perry és Brand hagyományos indiai viseletetben pompáztak, az énekesnőn szári, a gyerekeken turbán volt, és tamtam dobok zenéjére szórakozott egész este a násznép.

Olvastad már? Annyira édes! Katy Perry kézenfogva érkezett az anyukájával

Két elefánt, név szerint Laxmi és Mala is feltűnt, akik még a vörös szőnyegre is felsétálták, és a hagyományos fehér ló helyett az ő hátukon érkezett meg a férj.

Az hagyján, hogy autentikus indiai zenére bulizhattak, de Katy Perry és újdonsült férje olyan bőkezű volt a násznéppel, hogy szafari túrát ajándékozott a legközelebbi hozzátartozóknak.

Amellett, hogy a hindu és dél-ázsiai hagyományok követték végig az esküvőt, egy keresztény lelkész adta össze a párt. Katy egyébként egyszer kifejtette, hogy szigorú katolikus értékek szerint nevelték fel, úgy tűnik, ez a szemléletmód a nagy napra is elkísérte őt.

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói