5 őrült és méregdrága ajándék, amit Kanye West Kim Kardashiannak vett

2018.szeptember.8.

Legyünk őszinték Kanye Westnek nincs éppen a legegyszerűbb dolga, amikor le akarja nyűgözni gyermekei anyját. Igazából, már a kezdet kezdetén sem volt éppen könnyű dolga, hiszen Kim Kardashian luxusban nőtt fel, és már akkor mérhetetlenül gazdag volt, amikor megismerkedett a rapperrel.

Kim Kardashian és Kanye West
Fotó: Getty Images

Kanye West rengeteg pénzt összerappelt, úgyhogy amiatt nem aggódhatott, hogy nem tud megfelelő értékű ajándékokkal kedveskedni, mert nem telik rá. Neki inkább az lehetett a problémája, hogy sajnos Kim Kardashiannak is telt rá. És, ha benned felmerül időnként a kérdés, hogy mit vegyél valakinek, akinek mindene megvan, akkor emeld tizedik hatványra az érzést, és megkapod, mit érezhetett Kanye West, aki bármit meg tudna venni, de sajnos a világ életében bármit megkapott, amire csak ránézett. Nemrég írtuk meg, hogy a rapper mindenféle alkalom nélkül csak úgy vett egy luxusautót Kimnek, ilyen ´unalmas´ ajándékkal már korábban is meglepte a feleségét, de vannak egész egyedi és kreatív ajándékai is.

Millió-millió rózsaszál

A világ legelcsépeltebb ajándéka is szólhat nagyot, csak jó sok kell belőle. Az udvarlás hevében Kanye West természetesen vörös rózsákkal árasztotta el a szerelmét. Lehet, hogy Kimet ez nem hatotta volna meg, mondjuk 100 szál vörös rózsára biztosan csettintett volna, csakhogy Kanye szeret biztosra menni, 1000 szál vörös rózsa már biztosan olyan mennyiség, amivel le lehet nyűgözni egy nőt:

A tonnaszám vásárolt virágok általánosak ebben a kapcsolatban, de mégis emlékezetes meglepetés volt, amikor az első anyák napjájára készülő Kim Kardashiant egy gigantikus hófehér rózsákból emelt fallal köszöntötte Kanye:

Kanye West végre csinált egy hatalmas viccet, a saját szerencsétlenkedéséből

Kanye West végre csinált egy hatalmas viccet, a saját szerencsétlenkedéséből

Ékszer a lelked

Az ékszer annyira elcsépelt ajándék, de valljuk meg kötelező, még Kanye Westnek is le kellett tudnia a klasszikus udvarlós köröket. Először eljegyzési gyűrűnek kellett egy impozáns darab. És Kim Kardsahiané bizony az! Ugyan csak 15 karátos a gyémánt (ne aggódjatok, ha besétáltok a boltba, így hirtelen nem lesz nekik), de az biztos, hogy a párnavágott kő úgy csillog, ahogy kell. Egyébként egy Lorraine Schwartz darabról van szó, ami nem lehetett több 4 millió dollárnál, tehát Kim Kardashian jegygyűrűje valószínűleg még rongyos egy milliárd forintot sem ér.

Ezt a fiaskót Kanye azzal próbálta helyrehozni, hogy egy időben nagy mennyiségben vásárolt a Cartier párducfejes ékszereit Kimnek. Ez a karkötő minimum 68 ezer dollárba, vagyis 19 millió forintba került. És akkor még hol van a többi!

Nagyon ronda, de nagyon drága

Amikor Kanye West még a kapcsolatuk kezdeti szakaszában kifogyott a sablonos ajándékötletekből, akkor végre elég izgalmas dolgokkal kezdte meglepni Kimet. Itt van például a nagyon csúf karácsonyi ajándéka, ami első hallásra, álmosítóan elcsépelt ötletnek látszik. Kanye West ugyanis 2013-ban egy Hermés Birkin táskát vett a reality sztárnak. Kimnek persze több Birkin táskája is volt, de ilyen biztosan nem.

Oké csúnya? Igen! Na, de tegyük hozzá, hogy ezt saját kezével az egyik legnagyobb élő amerikai képzőművész, George Condo pingálta rá a táskára. Lehet, hogy nem ez a legszebb darab, amit láttunk, de ez tényleg igazán különleges ajándék.

0 romantika, de 100% praktikum

Tavaly karácsonykor Kanye West egy kicsi dobozzal lepte meg Kimet. A kis dobozban csupa kacat volt, Netflix előfizetési kártya, Adidas titokzokni, Mickey egér. Kiderült, hogy Kanye West felesége legkedvesebb márkáinak a részvényeiből vásárolt neki karácsonyra. Apple, Amazon, Netflix, Adidas és Disney papírok kerültek Kim Kardashianhoz. Legalább 300 ezer dollár, vagyis minimum 83 millió forint értékben. Nem túl romantikus, viszont annál okosabb ajándék.

For Christmas one of Kanye’s gifts to Kim included items from @adidas, @amazon, @apple, @Disney and @netflix along with stock for each company. pic.twitter.com/nvcmJshQt9— TeamKanyeDaily (@TeamKanyeDaily) 2017. december 26.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Megveszem neked az egész boltot

Kanye West a házasságuk alkalmából is nagyvonalú, és bár kevésbé romantikus, de a jövő szempontjából egészen értelmes ajándékkal lepte meg újdonsült feleségét. A rapper 10 darab Burger King éttermet vásárolt Kimnek Európában. Nem tudjuk, hogy miért pont azt, de amennyire hülyén hangzik, belegondolva annyira nem is értelmetlen ajándék, ha már úgyis mindenük megvan.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.