6+1 híresség, aki bevallotta, hogy Tinderezik

2017.augusztus.24.

Íme 6+1 sztár, aki Tinderen kereste az igazit:

A színésznő sosem rejtette véka alá a véleményét a randizásról, és 2015-ben nyíltan vállalta azt is, hogy gyakran Tinderen keresi az igazit. Egy interjúban bevallotta, hogy egyszerre 9 sráccal csetelt, és az a legfontosabb szempont, hogy a kiválasztott meg tudja nevettetni.

Fotó: Getty

Lindsay akkor bukott le a nyilvánosság előtt, amikor kiposztolta, hogy a saját testvérével találta magát szembe az alkalmazáson. Azt nem tudjuk pontosan, hogy a színésznő meddig használta a Tindert, és milyen sikereket ért el, de az biztos, hogy egy darabig ő is ott kereste a boldogságát.

Az énekesnő John Mayerrel való szakítása után töltötte le a Tindert (és közvetlenül Orlando Bloom előtt), és azt is elárulta, hogy rengeteg időt fordított az alkalmazásra. Katy szerint a Tinder remek lehetőség a szinglik számára, és nincs benne semmi ciki, hiszen itt bárki megtalálhatja az igazit.

Láttad már? 7 dolog, amit nem lenne szabad csinálnod Tinderen

Fotó: Getty

Zac egy tavalyi interjújában bevallotta, hogy ő is kipróbálta az alkalmazást, azonban nem aratott nagy sikert rajta. Senki sem húzta őt jobbra, mivel mindenki azt hitte, kamuprofillal regisztrált egy rajongója. Szegény Zac!

Fotó: Getty

Cohen szintén bátran vállalja, hogy kipróbálta az alkalmazást, és egy 2015-ös interjújában mindent elmesélt a tapasztalatairól. A híresség szerint nagyon jó szórakozás a Tinder, hiszen itt olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel máshol biztosan nem hozna össze az élet.

Fotó: Getty

A Gossip Girl szépfiújáról aztán tényleg nem gondolnánk, hogy Tinderre van szüksége az ismerkedéshez, azonban a színész elárulta, hogy 2010-ben bizony ő is telepítette az alkalmazást a telefonjára. Chace nagyon szeretett volna egy tartós kapcsolatot ebben az időben, és állítása szerint bármit megtett volna, hogy ezt megkaphassa.

Fotó: Getty

Amy csupán annyiban lóg ki a sorból, hogy ő nem Tindert, hanem egy másik társkereső alkalmazást, a Rayát használta. Ez a program kifejezetten híres embereknek készült, és Amy itt ismerkedett meg volt barátjával, Ben Hanish-sel.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói