7 dolog, amit tudnod kell a júliusi GLAMOUR-napokról

2020.június.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ilyen még tényleg sohasem volt! GLAMOUR-napok nyáron? Nos, igen, az újfajta koronavírus-járvány miatt nem rendezhettük meg a Shoppingünnepet tavasszal, de annyian vártátok és érdeklődtetek, hogy mikor pótoljuk az elmaradt GLAMOUR-napokat, hogy nem is volt, kérdés, hogy amint lehetséges, megrendezzük!

A nyári GLAMOUR-napok az időpont miatt speciális, és biztosan más lesz, mint az eddigiek, de reméljük, hogy ugyanúgy élvezed majd, mint máskor és olcsóbban tudsz beszerezni új holmikat, praktikus dolgokat magadnak. Most összeszedtük, hogy mit kell tudnod a nyári Shoppingünnepről:

Mikor lesz? Mennyi ideig tart?

A GLAMOUR-napok a szokásoknak megfelelően most is négynapos lesz: július 9. és 12. között válthatod be a GLAMOUR július-augusztusi lapszáma mellett található kuponfüzet kedvezményes kuponjait. Ahogy megszokhattad az elmúlt években most is lesz 0. nap, azaz Beautynap, július 8-án az Emagon és a Rossmann üzleteiben már beválthatod az oda szóló kuponokat! Sőt! Készültünk egy újdonsággal is, első alkalommal lesz +1 ráadás Beautynap, hogy biztosan mindent be tudj szerezni és ne alakuljon ki túl nagy tömeg sehol, ezért július 13-án hétfőn is beválthatod a Rossmann és Emag kuponokat!

Megjelent az új GLAMOUR, megjött a GLAMOUR-napok kuponfüzet is

Megjelent az új GLAMOUR, megjött a GLAMOUR-napok kuponfüzet is

Kevesebb lesz a kupon? Kisebbek lesznek a kedvezmények?

A válasz röviden NEM és NEM. A nyári GLAMOUR-napokon 300 márka vesz részt, 4000-nél is több üzletben válthatod be a kedvezményes kuponokat országszerte, és 20-tól akár 60%-ig terjed a kedvezmények mértéke, így aztán most is rengeteget spórolhatsz. Csak a Beautynapokon, amikor a Rossmann üzleteiben és az Emagnál vásárolhatsz, 140-nél is több kupont válthatsz be!

Hogyan lehet kuponfüzetem?

Ha megvásárolod a GLAMOUR magazin július-augusztusi számát, akkor mellécsomagolva megkapod a GLAMOUR-napok kuponfüzetet is. A magazint online is megvásárolhatod a telefonodra a GLAMOUR-napok applikáción keresztül, és így a magazinnal együtt megkapod a digitális kuponokat is. Ez a lehetőség a GLAMOUR-napok előtti napokban válik elérhetővé, érdemes követned az oldalunkat, hiszen amint elérhető az applikációban a lap, azonnal jelezni szoktuk az olvasóinknak.

Biztonságos lesz a GLAMOUR-napok?

Ez leginkább rajtad múlik, de semmiképpen nem rendeznénk meg a GLAMOUR-napokat, ha nem gondolnánk, hogy biztonságosan lebonyolítható. Természetesen ezúttal viselj maszkot a vásárlás során, moss gyakran kezet, mindig legyen nálad kézfertőtlenítő, és igyekezz betartani az üzletekben a legalább másfél méteres távolságot, használj bankkártyát. Légy türelmes, eleve tervezz úgy, hogy most talán picivel több időt kell szánnod a vásárlásra.

Lesz Gasztronapok is?

Igen, természetesen ezúttal is találsz olyan kedvezményes kuponokat, amivel olcsóbban pótolhatod a vásárlás során elégetett sok-sok kalóriát. Akár shoppingolás közben éhezel meg, akár a bevásárlás után, haza szeretnél ételt rendelni, mindezt megteheted olcsóbban a kuponjaid felhasználásával.

Rajtad áll, hogy ki lesz a GLAMOUR-napok hőse

Továbbra is, és most aztán még fontosabbnak tartjuk, hogy díjazzuk a GLAMOUR-napok idején dolgozó eladókat, akik sokat tesznek azért, hogy zavartalan és jó hangulatú legyen a Shoppingünnep. A kuponfüzetben található kuponokkal kérlek ezúttal is jelezd egy-egy eladónak, ha kifejezetten kedves és segítőkész volt a vásárlás során. Valószínűleg sokat jelent neki is, ha elismerik a munkáját. A legtöbb kupon összegyűjtők ezúttal is értékes nyereményeket kapnak. De talán a nyereménynél is fontosabb, hogy elismerjük a másik munkáját, Élj ezzel a lehetőséggel, és add oda a kuponokat a számodra legszimpatikusabb eladóknak!

Szuperkedvezményes kupont kapsz a GLAMOUR Women Power Summitra

Szeptember 20-án egész új dologba fogunk, elhozzuk a GLAMOUR Women Power Summit-ot, ami egy olyan egésznapos rendezvény, ahol inspiráló előadásokat hallgathatsz meg sikeres nőktől, és ahol új lökést kaphatsz, hogy az életed új és jobb irányt vegyen. Ezen a kényeztető napon az előadások mellett, kerekasztal-beszélgetés mellett finom falatok, meglepetések és szuper ajándékok várnak. A GLAMOUR-napos kuponfüzet segítségével az elsők között, a legkedvezményesebb áron csaphatsz le a limitált helyek egyikére.

Minden egyéb infó, kuponlista:

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője