9 dolog, amit nem tudtál Gisele Bündchenről

2019.március.13.

A divatiparban ahhoz, hogy valaki történelmet írjon, sokkal többre van szükség, annál, hogy valakinek szép az arca. Ha valaki, akkor Gisele Bündchen ezt egész biztosan tudja. Fantasztikus karrier áll mögötte, és kapaszkodj meg: 427 millió dolláros vagyonával ma Brazília egyik legbefolyásosabb embere.

9 dolog, amit nem tudtál Gisele Bündchenről
Fotó: Getty Images

A GLAMOUR magazin áprilisi számának címlaplánya a világ egyik legismertebb modellje, Naomi Campbell szerint az utolsó, akire valóban azt mondhatjuk, hogy szupermodell. Az ilyen sztárokról azt gondoljuk, hogy nyitott könyv az életük, de Gisele Bündchen tökéletes ellenpélda, aki ritkán beszél a magánéletéről, igaz nemrég könyvet írt, amiben sok meglepő dolgot árul el magáról. Erről és aktivista oldaláról is olvashattok a GLAMOUR áprilisi számában. Most pedig összegyűjtöttünk még néhány fontos és érdekes információt a divatvilág egyik legmeghatározóbb modelljéről.

Gondoltad volna Gisele Bündchenről, hogy...

...1980. július 20-án született egy pici városban, a brazil Horizonitában, amelyet német, lengyel és olasz telepesek alapítottak és a mai napig a városka legalább fele őrzi német gyökereit. Gisele szülei is német származásúak. Nem kevesebb, mint ö lánytestvérrel büszkélkedhet a modell. Raquel, aki könyvelő, Graziela, aki író, Gabriela, aki Gisele ügyvédje, Rafaela, aki Gisele hivatalos honlapját kezeli, és Patricia, aki pedig az ikertestvére, aki mindössze öt perccel fiatalabb Gisele-nél.

Felkészültél? Megjelent az áprilisi GLAMOUR magazin, benne az aranyat érő kuponfüzet!

Felkészültél? Megjelent az áprilisi GLAMOUR magazin, benne az aranyat érő kuponfüzet!

...Gisele több interjújában elmondta, hogy iskolás korukban mindenki Patriciát tartotta gyönyörűnek, ő pedig szenvedett attól, hogy túl vékony és magas volt. Az iskolatársai ráadásul ki is gúnyolták külseje miatt.

...eleinte elutasították a divatügynökségek. "Akkoriban mindenki azt mondta, hogy a szemem túl kicsi, az orrom túl nagy, és soha nem szerepelhetnék egy magazin borítóján" - nyilatkozta a modell.

...nagyon szereti az állatokat, még egy zöld leguánja is volt. Gisele nagyon szoros kapcsolatot ápol a természettel és az állatokkal. A legkorábbi emlékei még a nagymamája házából származnak, ahol gyakran segített a tehenek fejésében és a tojásgyűjtésben. Így nem is meglepő, hogy a mai napig nagyon szereti a háziállatokat. Korábban volt egy Yorkshire Terrierje, halai, sőt még egy zöld leguánja is. Jelenleg egy Lua nevű pitbullja és egy Hazel nevű keverék kutyája van.

Gisele Bündchen
Gisele Bündchen
Fotó: Getty Images

...mondhatni profi röplabdajátékosnak számított. Nem Tom Brandy az egyetlen tehetséges sportoló a modell családban. Ő maga diákkorában kiemelkedő röplabdázó volt. Annyira tehetséges volt, hogy a horizontinai iskolában ő volt a röplabdacsapat csapatkapitánya. 15 éves korában dőlt el, hogy a modellszakma felé veszi az irányt, pedig korábban csak röplabdajátékosként vagy állatorvosként tudta elképzelni magát.

...nem tud ellenállni a gyorskajának. Gisele Bündchen és Tom Hardy szigorú étrendet követ, még egy személyi séf is a rendelkezésükre áll, aki gondoskodik arról, hogy minden étel egészséges legyen. Gisele igyekszik ragaszkodni az egészséges étrendhez, de olykor nem utasítja vissza a gyorskaját sem. Ritka pillanatokban elkapható a modell, ahogy pizzát vagy hamburgert eszik, ami nem is baj. Egy interjúban elmondta, hogy minden gyorsétel közül a Dunkin´ fánkok a kedvencei, különösen a Munchkins.

...színésznőként és énekesnőként is kipróbálta már magát. Úgy tűnik, Gisele nem ismer határokat. A modell 2004-ben, modell karrierje csúcsán debütált a Taxi című filmben. Ő alakította Vanessát, a bankrablók egy csoportjának vezetőjét. Gisele pozitív kihívásként élte meg a filmet, de pontosan tudta, hogy számos kritika fogja érni azért, mert alapvetően modell, de túllendült a negatív megjegyzéseken, és remek élményként őrzi a filmben való szereplést. Énekesnőként egy H&M kampányban is láthattuk dalra fakadni.

...vakrandin ismerte meg a férjét. Gisele Bündchen és Tom Brandy 2009 óta házasok. A pár 2006-ban egy közös barátjuk által találkozott, méghozzá egy vakrandin: a közös barátjuk azt mondta Tomnak, hogy Gisele az ő női változata és tökéletesen összeillenek. A barát nem is tévedett, Gisele és Tom szerint szerelem volt első látásra.

...egészen biztosam Guiness rekorder, nem csak azzal, hogy mennyi pénzt keresett modellkarrierje során, vagy a címlapjai számával, de a riói olimpia megnyitóján a ´vörös szőnyeges´ vonulását nem kevesebb, mint 80 ezer ember figyelte élőben, és százmilliók pedig élőben.

Ez is érdekelhet

Napi szex: az orgazmus segít a menstruációd lerövidítésében, és görcsök enyhítésében

Napi szex: az orgazmus segít a menstruációd lerövidítésében, és görcsök enyhítésében

GLAMOUR Horoszkóp

Ma a karriered, jövedelmed kerül fókuszba - Napi horoszkóp: július 28.

Ma a karriered, jövedelmed kerül fókuszba - Napi horoszkóp: július 28.

Divathírek

Benes Anita megmutatta, hogyan készülnek a csodálatos Daalarna esküvői ruhák

Benes Anita megmutatta, hogyan készülnek a csodálatos Daalarna esküvői ruhák