A Chanel 20 éves múzsája címlapunkat is meghódította: nem véletlenül

2019.június.8.

Fiatal kora ellenére, Lily-Rose Depp sok mindennel bizonyította már, hogy nem véletlenül választottuk őt, júniusi lapszámunk címlapjára.

Nemrég ünnepelte 20. születésnapját, de már elmondhatja magáról, hogy évek óta a Chanel pótolhatatlan múzsája. Mégsem elégedett meg azzal, hogy modellként már most óriási sikereket ért el, édesapja nyomdokait követve, színésznőként építi karrierjét. Tehetsége nem vitás, hiszen annak ellenére, hogy szülei sosem akarták, hogy színésznő legyen, több filmben is láthattuk már. Legújabb a Hűséges férfi, ami pár nappal ezelőtt debütált a magyar mozikban, viszont már most tudni lehet, hogy nemsokára érkezik a Savage című dráma, amiben főszerepet kapott. (Vicces tény, hogy édesapja Johnny Depp évek óta a Dior SAVAGE arca. )

Ez csupán néhány információ erről a végtelenül izgalmas és sokoldalú lányról, akire biztosak vagyunk benne, hogy érdemes odafigyelni, hiszen ha így folytatja, pár év múlva a lábai előtt hever majd a szakma!

Hétfőig még beszerezheted júniusi számunkat, melyben rengeteg új információt olvashatsz Lily-Rose Deppről!

Természetesen júniusi számunkban sok más érdekességet is találsz. Többek között megtalálsz benne mindent, amire csak szükséged lehet, hogy megfelelően felkészülj a kánikulára, szuper tippeket válogattunk össze ahhoz, hogy mi legyen a nyári neszesszeredben, hogyan használd jól az Instagramot és a szezon legjobb divattippjeit is megtalálod a júniusi lapszámban.

Keresd az újságárusoknál akándék Tedd! & Ne tedd! melléklettel, amiben megtanítunk rá, hogy mit szabad és mit nem Instagramon.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, akik elfogadják bőrüket úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, akik elfogadják bőrüket úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most