A családom egyáltalán nem támogatta a szereplést - interjú Molnár Ninivel a Feleségek luxuskivitelben c. sorozatról

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Április 20-án térnek vissza a VIASAT3 képernyőjére a Feleségek luxuskivitelben szereplői. A harmadik év új szereplőkel startol Köllő Babett, Polgár Tünde, Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Vasvári Vivien és Catherine mellett Molnár Nini és Nagy Noémi is feltűnik a sorozatban. Az sorozatbéli élményeiről Molnár Ninit, a NINI táskák megálmodóját kérdeztük.

Hogyan csöppentél a sorozatba?
A műsor készítői kerestek meg a lehetőséggel. Sosem állt messze tőlem a kamerák világa a modellkarrieremnek köszönhetően. Ez a nyitottság a szereplésre valószínűleg a családomból is ered, a nagypapám színész volt, én pedig korábban rendszeresen jártam a Földessy Margit Színstúdióba. Másrészt szeretek új dolgokat kipróbálni, új kihívások elé állítani magamat ezt a lehetőséget pedig annak láttam.

Könnyen össze tudtad egyeztetni a napi teendőiddel a forgatással járó időszakot?
Többek között azért is vállaltam el, mert viszonylag rövid idő alatt leforgattuk a négy epizódot. Ennek köszönhetően össze tudtam egyeztetni a napi teendőimmel. Persze voltak extrém helyzetek, amikor hajnali ötkor már sminkeltek a forgatásra, és este 11-ig forgattunk. Ettől függetlenül nagy élmény volt és hálás vagyok, hogy részt vehettem a sorozatban.

Milyen volt a többi szereplővel együtt dolgozni?
Az elején nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatunk. Új lányként úgy éreztem, hogy folyamatos próbatételek elé lettem állítva. Mindenkinek meg van a saját stílusa, ami időnként félreértéseket okozott, azonban a negyedik rész végére megtanultuk tolerálni egymást. De, hogy ez mit jelent majd derüljön ki a sorozatból!

Hogyan viselkedsz konfliktus esetén?
Oroszlán a csillagjegyem, mindig is erős volt bennem az igazságérzet, a végsőkig képes vagyok küzdeni a céljaimért. Nem hagyom magamat, minden helyzetben kiállok magamért és másokért is, főleg, akiket szeretek.

Nem titok, hogy a műsor a luxusról, a gazdagságról és a csillogásról szól. Könnyen kiszúród, ha valaki érdekből barátkozik veled?


Alapvetően nagyon kevés barátom van, nehezen nyitok és engedek be új embereket az életembe. Eddig még nem volt kifejezetten rossz tapasztalatom, de ez valószínűleg abból fakad, hogy eleve óvatos vagyok az emberekkel. Nehezen nyitom meg a szívemet, de akik előtt viszont mégis, azok életreszóló kölcsönös tiszteleten alapuló barátságok.

Neked könnyű, te megteheted, hogy sikeres legyél! Ismerős ez a mondat?


Nem titok, hogy tehetős családból származom, nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek. Elismerem az ő szerepüket abban, hogy azzá az emberré válhattam, aki ma vagyok. Az eddigi egzisztenciális sikereimet viszont önmagamnak, az elhivatottságomnak köszönhetem. Számtalanszor mondták már azt nekem, hogy nekem könnyű, de én alapvetően úgy gondolom, ha valakiben nincs meg a kellő alázat és szorgalom, annak lényegében mindegy, hogy milyen háttérből jön. A kitartásom és az ambícióim az enyém, és ezek visznek előre minden egyes nap. Évek óta független vagyok a családi kasszától.

Mit szólt a közvetlen környezeted, amikor megtudták, hogy felkértek a műsorra?
Mielőtt elfogadtam volna felkeérést beszéltem a családommal, de ők egyáltalán nem támogatták a szereplést. Ennek ellenére felnőtt nőként úgy éreztem, hogy meghozhatom a saját döntésem, hiszen ez egy jó lehetőség arra, hogy megmutassam még több embereknek azt, amin évek óta keményen és alázattal dolgozom. Többek között a vállalkozásaim is. Az élet egy játék, és úgy voltam vele, hogy bármit is hoz ez a szereplés, legfeljebb lesz mit mesélni az unokáimnak.

Mit üzensz a nézőknek?
Garantálom, hogy mindenki jót fog szórakozni, de azért nem kell mindent véresen komolyan venni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szabad élet a komfortzónán innen és azon nagyon is túl: workaway életmódkalauz

glamour plusz ikon Szabad élet a komfortzónán innen és azon nagyon is túl: workaway életmódkalauz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)