A fantasztikus Violetta igazi arca: Martina Stoessel

2015.július.31.

Martina valóban a színpadra született; a fiatal tehetség színésznőként, énekesnőként, táncosként és modellként egyaránt remekel a média világában, a nagy áttörést azonban a Violetta című argentin filmsorozatban kapott főszerepének köszönheti. A sorozat 2011 decemberében került először bemutatásra, ma pedig már a magyar rajongók is követhetik a fiatal lány viszontagságait a Disney csatornán.

A fantasztikus Violetta igazi arca: Martina Stoessel
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Született: 1997. március 21, Buenos Aires, Argentína

Család
Az alma ismét nem esett messze a fájától. Martina édesapja, Alejandro Stoessel rendező és producer, így a lányt kiskorától kezdve filmes alkotói közeg vette körül. Édesanyja, Mariana Muzlera, és bátyja, Francisco szintén Buenos Aires-ben élnek.

Karrier
Martinát már kiskorától kezdve vonzotta a színpad világa; fiatalon kezdett el énekelni, zongorázni, és zenés színjátékokban szerepelni. Első tévés szereplésére 2009-ben került sor a Patito Feo argentin sorozatban, 2011-ben pedig énekesi karrierje is beindult az egyik Disney-hercegnő dal, a The Glow című szám spanyol feldolgozásában való közreműködésével. Martina számára az áttörést a Disney Channel sorozatában, a Violettában kapott főszerep jelentette, amelynek olasz és angol kezdődalát is ő énekelte. Violetta Castillo szerepének eljátszásával Martina bezsebelte a Kid`s Choice Awards Argentina 2012-es "Női ujonc" díját, később pedig az USA-beli "Kedvenc Latin Színész" elismerésre is jelölték. A sorozat nem csupán színészi karrierjét lendítette előre: a széria slágerdalaiból albumokat adtak ki, amelyek közül több számot Martina énekel, és idén turnéra is indult velük. A koncerteken hallhatóak lesznek a Violetta leghíresebb dalai, mint például az En mi mundo, a Nel mio mundo, a Hoy somos más, vagy az In my own world.

Miről is szól a Violetta?

A 2012-ben indult Violetta című argentin tévés filmsorozat a Disney csatorna saját gyártású szériája, és egy fiatal, tehetséges zenészlány kalandjait mutatja be. Violettát a tipikus tinédzserkori problémák foglalkoztatják, mint a szerelem vagy a családja, de mindemellett felfelé ívelő zenei karrierét is egyengeti. A tini sztár viszontagságait tavaly november óta már hazánkban is követheted, sőt augusztus 29 és 30-án, két-két koncerten akár élőben is megtekintheted a sorozat alapján készült show-t a Budapest Arénában!

Érdekesség
A koncertturnéra nagyszabású show-val készültek az alkotók; az énekesnőt egy kilenctagú tánccsoport és egy zenekar kíséri, mindez lélegzetelállító technikai látványelemekkel fűszerezve. A koncertet egy 240 négyzetméretes HD LED rendszer segítségével követheti a közönség, de konfetti- és hóágyú, tűzijáték, sőt, repkedő előadók is feltűnnek a műsorban.

Kattints ide, és nézd meg a videót, amiben Martina 10 olyan dolgot árul el magáról, amit biztosan nem tudtál róla:

Miért szeretjük?
Martina fiatal kora ellenére már tinédzserek millióinak vált példaképévé; hiszen megtestesít mindent, amire egy korabeli lány vágyik. Sikere mögött rengeteg gyakorlás és nehéz munka lapul, ám mindez meghozta a gyümölcsét, és Martina továbbra is szerény, munkájával szemben alázatos maradt. Mirta Wons, a sorozat Olgája így nyilatkozott a fiatal sztárról egy interjúban: "Martina bájos, és folyton mosolyog. Szorgalmas, megtanulja a szövegeit, és sosem panaszkodik. Nagyon szeretünk vele dolgozni!".


Ez is érdekelhet

6 hollywoodi filmsztár, aki szerepelt pornóban

6 hollywoodi filmsztár, aki szerepelt pornóban

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod