A hétvégén összegyűltek a Harry Potter filmek sztárjai!

2016.február.1.

A hétvége a Harry Potter jegyében telt az Orlandóban található Universal Resortban, ahol három napon keresztül varázslatos programokon vehettek részt azon szerencsések, akiknek sikerült lecsapniuk egy-egy jegyre.

A Harry Potter Celebration keretén belül rengeteg új Harry Potter titokra fény derült, miközben a filmek szereplői közül is szép számban megfordultak a floridai élményparkban.

Az idei rendezvénysorozat meghívott sztárvendégei között olyanok voltak, mint Rupert Grint (Ron Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Matthew Lewis (Neville Longbottom) és Katie Leung (Cho Chang), akikkel lépten-nyomon össze lehetett futni a parkban. De természetesen tartottak előadásokat, és a Facebookon is lehetett tőlük élőben kérdezni a hivatalos Harry Potter oldalon.

A 2016-os Harry Potter ünnep sztárvendégei

Ezenfelül J. K. Rowling bemutatott négy új varázslóképző iskolát is az eddig ismert Roxfort, Beauxbatons és Durmstrang mellé a Pottermore oldalon. Kíváncsi vagy, hova járnak Ázsiában, Afrikában, Dél-Amerikában vagy Észak-Amerikában a fiatal varázslók és boszorkák? Látogass el a Pottermore weboldalra és olvasd el J. K. Rowling leírásait.

A SnitchSeeker blog interjút is készített a csapattal

Ugyancsak a hétvégén kaptuk az első betekintést a Harry Potter and the Cursed Child színdarab előkészületeibe, amiről a videót itt nézheted meg:

De a novemberben bemutatásra kerülő Legendás lények és megfigyelésük film kulisszái mögé is beleshetsz, ha ide kattintasz:

2017-ben majd hátha te is azon szerencsések között lehetsz, aki ellátogathat a Harry Potter ünnepre Orlandóba.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói