A királynő áldását adta Meghan és Harry esküvőjére, de egyesek szerint nem kedveli Markle-t

2018.március.16.

Fontos nap volt a tegnapi Meghan Markle és Harry herceg számára: Erzsébet királynő hivatalos levélben is áldását adta házasságukra, ami természetesen egy örömteli hír, azonban van egy apró bökkenő a levéllel.

Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Getty Images

A Meghannak és Harry-nak írt üzenet egy apróságban különbözik Vilmos és Kate egykori levelétől, és bizony ez sok emberből ellenérzéseket váltott ki. Míg az utóbbi párnak írt levélben "becsületes és szeretett Catherina Elizabeth Middleton"-ként hivatkozott Kate-re, Markle esetében szimplán a lány teljes nevét írta ki a királynő, mindenféle hízelgő jelzők nélkül.

The Queen has formally given her consent to “my most dearly beloved grandson” Harry’s marriage to Meghan Markle! Great spot @_harklesparkle_ #harryandmeghan #RoyalWedding pic.twitter.com/J3QRVu8B1U— Emily Nash (@emynash) 2018. március 15.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Igaz, a különbség szembetűnő, valójában nem rossz szándék vezérelte a királynőt. Katalin és Vilmos esetében is csak a személyes levelet egészítette ki a dícsérő szavakkal, az Államtanácsnak írott közleményben Middletont is teljes nevén, egyéb kiegészítés nélkül szerepel.

Láttad már? Tudományosan bizonyították: Meghan Markle szebb, mint Katalin hercegné!

Szóval lényeg a lényeg: mindannyian fellélegezhetünk, Erzsébet királynő teljes értékű családtagjaként szereti és tiszteleti Meghan Markle-t is. A visszaszámlálás pedig már javában tart, és egyre több részletet tudunk meg a nagy napról. Mi tűkön ülünk, és ti?

Ez is érdekelhet

Így igazítsd a hajápolási rutinodat a hideg téli hónapokhoz

Így igazítsd a hajápolási rutinodat a hideg téli hónapokhoz

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett